Naiset

Papas voittoon Turussa, Niemelä 6+0 – ”Tapahtumarikas ja erittäin viihdyttävä peli”

04.10.
2014
3 Kommenttia
0
Emmi Niemelä. Kuva: Salibandyliiga

Sirot 6+0 tehot kellottanut Papas-hyökkääjä Emmi Niemelä oli tänään iskussa. Kuva: Salibandyliiga

Naisten Salibandyliigaa jatkettiin lauantai-iltana Turussa, kun kotijoukkue TPS:n vieraaksi saapui kajaanilainen Papas. Vierasjoukkue vei aaltoilevan ottelun lopulta nimiinsä tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 6-7 (4-2, 0-3, 2-1).

Mihin ottelu ratkesi?

TPS oli ottelun ensimmäisen puoliskon ajan pelin kulkua ohjaavassa asemassa ja johti kahteen otteeseen kahdella maalilla, mutta ote siirtyi toisen erän aikana hitaasti Papasille ja vierasjoukkue alkoi viimeistellä auenneista paikoistaan TPS:aa paremmin.

Emmi Niemelä viimeisteli illan kuudennen osumansa ajassa 53:04. Tämän jälkeen Papas passivoitti peliään ja oli loppusummeriin asti askeleen kotijoukkuetta edellä, vaikka TPS onnistuikin kaventamaan ja sai vielä ilman maalivahtia loppuhetkillä potentiaalisen myllytyksen aikaiseksi.

Ottelun hahmo?

Papasin Emmi Niemelä oli tänään pitelemätön ja viimeisteli erehtymättömästi maaleja TPS-puolustuksen keskeltä kellottaen lopulta kuuden osuman illan. Hanna-Mari Uimonen tarjoili neljä Niemelän kuudesta osumasta.

Ottelun puheenaihe?

Turkulaisyleisö oli löytänyt hyvin tiensä TPS:n kotiavaukseen ja joukkueet tarjoilivat tapahtumarikkaan ja viihdyttävän ottelun, jossa kummankin maalimäärä olisi paremmalla viimeistelyllä voinut paisua kaksinumeroiseksi. Yleisö sai myös ihastella Emmi Niemelän kliinistä kuuden maalin iltaa, joka ei tällä tasolla ole jokapäiväistä herkkua.

Kommentit:
– Pallottomassa pelissä tänään aika paljon virheitä. Seitsemän maalia omiin on näissä otteluissa aika paljon, TPS:n valmentaja Harri Malkki totesi vähäsanaisena.
– Parannettiin pelin edetessä ja lopputulos totta kai tyydyttää. TPS on vaarallinen ja nopea joukkue. Voi sanoa, että tapahtumarikas ja erittäin viihdyttävä peli, Papas-valmentaja Jani Naumanen summasi.

Tilastohuomiot:
TPS: Milla Nordlund 2+1, Emmi Pahikkala 1+1. Elisa Laakso 20 torjuntaa.
Papas: Emmi Niemelä 6+0, Hanna-Mari Uimonen 0+4, Hanna Niemelä 1+0. Marjo Husso 22 torjuntaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Rusanen
05/10/2014
Melkoinen uroteko Niemelältä. On maamme köyhä ja siksi jää, niin myös pääkallo, mistäpä sitä joka vuosi uusia kuvia.
Mika Hilska
05/10/2014
Mielenkiintoinen pointti. Kuvien merkitys tuntuu urheilussakin koko ajan kasvavan. Vaikka kentän laidoilla innokkaita kuvaajia ilahduttavan paljon jo liikkuu, on uutisoijilla kuvia käytettävissä kovin epätasaisesti. Joistain joukkueista ja pelaajista on paljon kuvia, monista ei lainkaan.

Jos ja kun joukkue haluaa pelaajiensa kasvot (ja yhteistyökumppaniensa paitamainokset) tutuiksi yleisölle, mikä olisi paras tapa edistää sitä? Yksi tilannetta helpottava voisi olla kattava kuvavalikoima joukkueen nettisivuilla näkyvin evästyksin, että kuvat ovat median vapaassa käytössä.
kuva-arkisto
05/10/2014
Erinomainen ajatus. Jos joukkueiden kuva-arkistoihin tehdään hakuominaisuus niin ei tarvitse etsiskellä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.