Miehet

Pfitzner ja Pajukoski syvensivät Josban tuskaa – puheillaan ravistellut Puska sairastuvalla

12.10.
2014
0 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Esport Oilers kaatoi Joensuun Josban lauantai-illan väännössä Tapiolan Urheiluhallissa. Ottelu päättyi kotijoukkueen juhliin lukemin 10-2(3-1, 2-1. 5-0).

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisen kahden minuutin aikana, kun Oilers siirtyi nopeasti 2-0-johtoon. Tämän jälkeen kotijoukkueella ei ollut hätää, ja se sai rauhassa lipua voittoon.

Ottelun hahmo?
Oilersin avainpelaajia olivat Casper Pfitzner ja Perttu Pajukoski. Molemmat viimeistelivät kolme maalia mieheen. Joonas Kaltiainen avasi ykkösvahtina tällä kaudella ensimmäistä kertaa ja hyvin mies pelasikin. Josba ei kunnollista myllytystä saanut päälle oikeastaan missään vaiheessa, mutta vähäiset vierailjoiden tilanteet Kaltiainen torjui varmasti.

Ottelun puheenaihe?
Ottelun puheenaiheet revittiin jo edellisellä viikolla, kun vierailijoiden ykkösnimi Perttu Puska oli kommenteillaan herättänyt keskustelua. Tänään Puskaa ei nähty ollenkaa joenusuulaisten kokoonpanossa. Muuten ottelu oli suhteellisen tylsä lauantai-illan vääntö, jota Oilers hallitsi suvereenisti.
– Pertulla tuli eilen harjoituksissa puujalka. Ei pelannut tänään, eikä pääse pelaamaan vielä huomennakaan, vierailijoiden päävalmentaja Petri Torni avasi.

Kommentit:
– Kaikki jäi puuttumaan. Peli ei ole tyydyttänyt missään vaiheessa alkukaudella, vierailijoiden Tupla-pelaaja Mikko Hallikainen sanoi.
– Kaikessa kiikasti tänään. Avauspelaamisessa takeltelee pahiten, tulee paljon helppoja pallonmenetyksiä. Positiivista tänään oli kaksi maalia. Se on yksi enemmän kuin viime pelissä, Josba-luotsi Petri Torni sanoi.

Tilastot:
Oilers: Perttu Pajukoski 3+1, Casper Pfitzner 3+0, Henri Uronen 1+1, Matias Kaartinen 0+2, Jesperi Lindfors 0+2
Josba: Mikko Hallikainen 1+0

Tapio Hämeen-Anttilan ottelukuvat.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.