Miehet

Raumalla juhlittiin historian ensimmäistä voittoa – Indians kaatui kolmannessa erässä

05.10.
2014
0 Kommenttia
0
Miehet
SalBan pelaajilla oli sunnuntaina hymy herkässä ensimmäisen liigavoiton myötä. Kuva: Elmeri Elo

SalBan pelaajilla oli sunnuntaina hymy herkässä ensimmäisen liigavoiton myötä. Kuva: Elmeri Elo

Raumalla taisteltiin sunnuntai-iltana Salibandyliiga-pisteistä, kun vastakkain asettuivat viime kauden liiganousija Westend Indians ja kuluvan kauden debytantti Rauman SalBa. Kotijoukkue hankki historiansa ensimmäisen liigavoiton niukasti maalein 3–2 (1–0, 0–1, 2–1).

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelu oli koko 60 minuuttia kovaa ja fyysistä taistelua. Kumpikaan joukkue ei kuitenkaan syyllistynyt ylilyönteihin, vaan iskuja otettiin ja annettiin hyvässä hengessä. Hetkittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta, pallon kanssa mentiin vauhdilla päästä päähän, ja loppujen lopuksi joukkueiden erot olivat hyvin pienet. SalBa viimeisteli yhden osuman enemmän, ja Indiansilta tasapeli jäi vain tolpan mitan päähän.

Ottelun hahmo?
Ottelun hahmot löytyvät kumpaisenkin joukkueen maalin suulta. SalBan Janne Mennala ja Indiansin Mikko Kirvesniemi venyivät kerta toisensa jälkeen pallon eteen, ja ottelu olisi voinut kääntyä kumminpäin tahansa. SalBan hienoisesti parempi viimeistely ratkaisi ottelun tällä kertaa raumalaisille.

Ottelun puheenaihe?
Ottelun puheenaiheeksi nousi vakuuttava maalivahtipeli, sillä kummankin joukkueen veräjänvartija piti omiaan pystyssä hyvillä torjunnoillaan.

Tilastohuomiot:
SalBa: Janne Hyvönen 1+0, Jani Virtanen 1+0, Arttu Kukko 1+0, Joni Rokosa 0+1, Tatu Ruohonen 0+1
Indians: Eino Pesu 1+0, Valtteri Kainulainen 1+0, Mikael Sievänen 0+1, Lauri Westerholm 0+1

Linkit:
SalBan raportti
Elmeri Elon kuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Marko Östman

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.