Miehet

SalBalle ensimmäinen voitto Salibandyliigassa – katso sunnuntain kotimaiset salibandytulokset

05.10.
2014
1 Kommentti
0
Miehet
Kuva: Markku Taurama

Classic avasi voittotilinsä Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama

Nousijajoukkue Rauman Salba otti liigahistoriansa ensimmäisen voiton ja pisteen kaatamalla Indiansin kotonaan lukemin 3-2 (1-0,0-1,2-1). Joukkueen suurimmaksi sankariksi nousi uransa ensimmäistä liigakautta pelaava maalivahti Janne Mennala, joka torjui kaikkiaan 27 laukausta.

Salban maaleista vastasivat Janne Hyvönen, Jani Virtanen ja Arttu Kukko. Salba nousi voiton myötä pois sarjan jumbosijalta. Indiansilla ei ole vielä kasassaan yhtään voittoa tältä kaudelta.

Joensuussa OLS laittoi melkoisen hirmumyrskyn pyörimään ja kaatoi kotijoukkueen vakuuttavasti lukemin 1-10 (0-4,1-4,0-2). OLS:in tehomiehenä hääri Petri Niemelä teholuvuin 2+3. OLS on aloittanut sarjan kahdella voitolla, tasapelillä ja tappiolla, joka oikeuttaa neljänteen tilaan. Josban pistetili on avaamatta ja se on hävinnyt kaikki kolme otteluaan maalierolla 15-28. Josba pitää tällä hetkellä sarjan peräpäätä.

Viime kauden hopeamitalisti Tampereen Classic avasi myös voittotilinsä tänään kaatamalla NST:n Lappeenrannassa lukemin 5-8 (0-3,3-3,2-2). Classicin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla ja kaikkiin maaleihin löytyi eri tekijä. Maalivahti Lassi Toriseva venyi kaikkiaan 28 laukauksen eteen. Classicilla on nyt plakkarissa yksi voitto kolmesta ottelusta ja NST:llä kaksi voittoa sekä kaksi tappiota.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 Josba-OLS 1-10
17:00 NST-Classic 5-8
17:00 SalBa-Indians 3-2

Naisten Salibandyliiga:
17:00 Erä III-Papas 5-6

Miesten Divari:
15:30 Blackbirds-Blue Fox 6-8
16:00 SB Vaasa- SBS Masku 6-3
18:00 SB Welhot-PSS 4-5 ja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jesse
05/10/2014
Mistä löytyy liigan veikkauspörssipisteet? Liiga ei näytä julkaisevan yhteistyökumppaninsa tarjoamaa palvelua. Kun pisteitä joka pelissä jaetaan niin pitäisi kai se tilasto jossain olla?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.