Miehet

Salinin tehoilta siivitti Kooveen kotivoittoon – katso keskiviikon kotimaiset salibandytulokset

01.10.
2014
0 Kommenttia
0
Miehet
Lauri Kapanen nakutteli tänään tehopisteet 2+1 Indiansin verkkoon. Kuva: Jari Turunen

Lauri Kapanen nakutteli tänään tehopisteet 2+1 Indiansin verkkoon. Kuva: Jari Turunen

Tampereen Koovee jatkoi kotivoittojen tiellä ja nousi jo toiselle sijalle miesten Salibandyliigassa. Tänään joukkue kaatoi liiganousija Rauman Salban lukemin 10-5 (1-1,4-0,5-4). Voiton takuumiehenä hääri erityisesti Eemeli Salin, joka paukutti vieraiden verkkoon tehot 3+2.

Kotijoukkueelta onnistui tehojen valossa myös Miro Lehtinen pistein 0+4 ja Lassi Ylisiurunen tehoin 2+1. Salban Jani Lehtoniemi ampui hattutempun ja Janne Hyvönen tehtaili tehot 2+1. Tamperelaisjoukkue on voittanut kaikki kolme kotiotteluaan ja nousi nyt tasapisteisiin kärkiryhmä Happeen kanssa, jota vastaan joukkue kärsi kauden toistaiseksi ainoan tappionsa vieraskentällä. Salballa on takanaan kaksi Salibandyliigan ottelua, eikä voittotili ole vielä toistaiseksi auennut.

Pääkaupunkiseudun derbyssä nähtiin tasainen vääntö, kun Tapanilan Erä oli lopulta Westend Indiansia vahvempi lukemin 4-3 (1-1,1-1,2-1). Vähämaalisesta lopptuloksesta voidaan ainakin osittain kiittää palloja yli 80%:sti torjuneita Erän Teemu Kortelaista(88,9%) ja Indiansin Mikko Kirvesniemeä(81,0%).

Erän saa kiittää voitosta myös tehoduoa Lauri Kapanen-Tommi aro. Kapanen viimeisteli kaksi osumaa ja syötti yhden, kun taasen Aro maalasi yhden ja syötti kaksi. Indiansin Markus Markkola syötti kaksi osumaa. Erälle voitto oli toinen perättäinen ja sillä on viidestä ottelusta kasassa kaksi voittoa, tasapeli ja kaksi tappiota. Indiansin kauden aloitus on ollut vaikea ja sen saldona on toistaiseksi tasapeli ja kaksi tappiota.

Miesten Divarin päivän ainoa kamppailu Erä Akatemian ja Lasbin välillä päättyi jatkoajan jälkeen tasatulokseen 7-7(0-2,5-2,2-3). Lasbin vahva viimeinen erä näytti johtavan vierasvoittoon, mutta Erä Akatemian Mikko Jolma tasoitti ottelun vielä ajassa 59.24.

Kotijoukkueen Jolma latoi ottelussa tehot 3+1 ja Petri Ikonen 3+0. Vieraiden tehoista vastasivat eritoten Tino Nivala pistein 3+1 ja Heikki Hätönen tehoin 2+2. Molemmilla joukkueilla on nyt kasassa voitto, tasapeli ja tappio.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Koovee-Salba 10-5
18.30 Erä-Indians 4-3

Miesten Divari:
18:30 Erä Akatemia-Lasb 7-7

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.