Naiset

SB-Pro-valmentaja suuntasi katseet jo eteenpäin – ”Huomenna pelataan isoista asioista”

01.10.
2014
6 Kommenttia
0
Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Naisten Suomen mestari SB-Pro avasi Champions Cupin 13-2 -voitolla venäläisestä Naukasta. Joukkueen valmentaja Timo Suonpää oli huojentunut voiton jälkeen, ja katseet kääntyivät jo nopeasti huomiseen Piranha Chur -otteluun.

SB-Pro aloitti ottelun vastaan hieman tahmeasti, mutta silti avauserän jälkeen taululla komeilivat jo lukemat 8-1. Suonpään mukaan ajatus meinasi karkailla ottelun jo ratkettua varhain.

– Huono alku, mutta tapoimme kuitenkin sovitusti pelin jo avauserässä. Toinen erä oli kyllä huono, ajatus katosi pelistä ja pelasimme ikään kuin kelloa pois. Kolmas erä oli taas pirteämpi, ja siinä harjoittelimme hieman avauspelaamista, vaikkei se ehkä siltä katsomoon aina näyttänytkään, Suonpää kertasi aamun kamppailua.

Joukkue saapui Zürichiin eilen myöhään illalla, ja lähtökohdat klo 10.30 alkaneeseen otteluun eivät ehkä olleet aivan optimaaliset. Siihen nähden tulos tyydytti Suonpäätä.

– Kellonaika ja eilinen pitkä päivä huomioon ottaen ihan tyytyväinen voi olla, vaikka vähän sekavaa olikin. Voittoa lähdetiin hakemaan, ja se saatiin, Suonpää muistutti.

Venäläinen Nauka pelasi vain 12 pelaajalla, vaikka harjoitusotteluissa Lappeenrannassa nähty ryhmä oli huomattavasti suurempi. Nauka ei tarjonnut Suonpäälle yllätyksiä.

– Pienempi joukkue sieltä tuli vastaan, mitä ajattelimme. Muuten aika odotetun kaltaista peliä heiltä, ja kyllähän he muutaman hienon sommitelman pelasivat, Suonpää totesi.

Huomenna tarjolla olisi lohkovoitto, kun vastaan asettuu Sveitsin mestari Piranha Chur. Suonpään mukaan huomenna pelataan isoista asioista.

– On iso peli ilman muuta, koska toisesta lohkosta tulee välieriin kaksi aivan eri tasoista joukkuetta. Tie finaaliin olisi huomattavasti sileämpi, jos huomenna voitamme. Churin pelaamisesta ei juuri tuoretta videomateriaalia ole ollut saatavilla, mutta suurin piirtein tiedämme, mitä on tulossa. Fyysinen ja kova ottelu varmasti, Suonpää ennakoi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Pasi
01/10/2014
pelle koko jätkä!
M
01/10/2014
Kyllä mä välillä mietin, että mikä meitä suomalaisia vaivaa, ku huudellaan täällä kommenttipalstoilla kaikenlaista, mutta sit ku pitäis naamatusten sanoa, niin kakataan housuun.
tsouenlai
01/10/2014
Muistaakseni Suomen Mestari -valmentaja ja uusi Maajoukkue -valmentaja.
Kari Virtanen
02/10/2014
Naurettava tyyppi tämä Pasi. Kirjoita omalla nimelläsi, jos sen verran kanttia riittää.
Pasi 2
03/10/2014
Onneks liiga jatkuu niin eräläisillä on muutakin mietittävää...
...ja jos
04/10/2014
...he olis tehneet vielä pari sommitelmaa lisää, niin...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.