Naiset

SB-Prolle pisteet Turusta – TPS kaatui saappaat jalassa

18.10.
2014
0 Kommenttia
0
Naiset
Milla Ranne ja Emili Kumpuniemi kulmaväännössä. Kuva: Juha Laaksonen

SB-Pro joutui tekemään pisteiden eteen täyden päivätyön. Milla Ranne ja Emili Kumpuniemi kulmaväännössä. Kuva: Juha Laaksonen

Naisten Salibandyliigassa pelattiin lauantai-iltana viiden ottelun kierros ja Turussa paikallinen Palloseura sai vieraakseen SB-Pron Nurmijärveltä. TPS lähti otteluun ennakkoluulottomasti aktiivisella karvauksella ja ennakkosuosikki Pro oli erityisesti ottelun ensimmäisen erän aikana ajoittain suurissa ongelmissa. Vierasjoukkue paransi kuitenkin peliään ottelun edetessä ja nappasi lopulta pisteet mukaansa lukemin 2-5 (1-1, 1-3, 0-1).

Mihin ottelu ratkesi?
Leaf-Areenalla edettiin pitkään tasaisissa merkeissä ja TPS pystyi vastaamaan hyvin mestaruutta puolustavan SB-Pron pallolliseen peliin.

Vierasjoukkue rakensi etumatkansa toisessa erässä, mutta ottelun todellinen ratkaisun hetki nähtiin kolmannen erän puolivälissä. TPS:lla oli minuutin sisällä kaksi ylivoimahyökkäystä, joista viimeistelemällä tilanne olisi ollut 3-4. Molemmat kuitenkin epäonnistuivat ja jälkimmäisen vastahyökkäyksestä nurmijärveläisjoukkueen Sara Piispa viimeisteli vastustamattomalla laukauksella loppulukemat 2-5.

Ottelun hahmo?
SB-Pron Laura Hietamäki kellotti joukkueensa parhaat tehot 2+1 ja oli muutenkin vaarallinen, mutta kentän ehdottomasti johtavin pelaaja oli My Kippilä, jonka päivän pallokosketus ja pelivalmius olivat tasoa muita korkeammalla.
TPS-maalivahti Elisa Laakso pelasi huippuottelun ja antoi torjunnoillaan joukkueellensa mahdollisuuden taistella voitosta.

Ottelun puheenaihe?
SB-Pro löi viime kaudella TPS:n kahteen otteeseen yli kymmenen maalin erolla ja oli tänäänkin lopulta askeleen edellä, mutta positiivisesti kauden aloittanut ja erityisesti puolustussuuntaan erinomaisen ottelun pelannut turkulaisjoukkue osoitti, että ryhmien välinen ero on kaventunut selvästi.

Vierasjoukkueen Marie Häggström loukkaantui ilkeännäköisesti alkulämmittelyn aikana, eikä pystynyt osallistumaan otteluun.

Tilastohuomiot:
TPS: Milla Nordlund 1+1. Elisa Laakso 30 torjuntaa.
SB-Pro: Laura Hietamäki 2+1, Eija Helenius 1+1. Tiltu Siltanen 18 torjuntaa.

Naisten Salibandyliigan muut tulokset
NST-Erä III 5-2
Koovee-Happee 7-2
SB Vantaa-M-Team 3-7
Papas-Steelers JSB 6-1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.