SB-Pro:lle tappio toisesta ottelusta – Piranha Chur karkasi voittoon viimeisessä erässä

Aamun huippuottelu oli lopulta Piranha Churin juhlaa. Kuva: IFF

SB-Pron Champions Cup-taival jatkui tänään ottelulla sveitsiläistä Piranha Churia vastaan. Kaksi ensimmäistä erää menttiin erittäin tasaisissa merkeissä, mutta sveitsiläisjoukkue vei viimeisen erän nimiinsä lukemin 5-1 ja koko ottelun luvuin 9-5 (2-2,2-2,5-1).

SB-Prolta onnistuivat eritoten kahdesti osunut Mirja Hietamäki ja Katri Sainio tehopistein 1+1. Kotijoukkueen tehonaisena hääri Ramona Ludwig pistein 2+2. Tappiosta huolimatta SB-Pro on mitä todennäköisimmin mukana jatkopeleissä, koska voitti eilisen ottelunsa lukemin 13-2.

Pääkallo.fi kertoo ottelusta lisää myöhemmin.

1. Syyllinen on löydettävä, itsessä ei mitään vikaa sanoo:

Prolla on suomen top3 veska, yks peli sinne tänne ja toisessa taas pallot tarttuu. Luulen että kovakuntoisempi joukkue pääsi lentoon ja puhko puolustuksen.

2. Onko Sb-pro tarpeeksi hyvässä fyysisessä kunnossa kansainvälisiin peleihin? Maajoukkuepelaajat ovat varmasti, mutta esim. nämä hietamäet näyttivät hieman uupuneilta 1. Erän päätteeksi.

3. Olen kiinnittänyt huomiota samaan asiaan. Liike näyttää kankealta aika monella proolaisella. Osalla näyttää olleen massakausi kesällä…

4. Wertti , kun suomesta ei löydy tarpeeksi hyvää joukkuetta kansainvälisiin karkeloihin. Kun suomi sähly joukkueista lähtee 2-3 maju tason pelaajaa ei pärjätä ulkomailla. Taso vaan ei nouse eikä kehitys suomessa. Ja siitä et hietamäet väsy , ainoat jotka jakso raataa molemmat ottelut. Kun joukkueen huippujen pitäisi nostaa tasoa, käy toisinpäin. Pro tsemiä.

5. Katsotaans nyt turnee loppuun – nälkää näyttää varmasti riittää!

6. Eipä ollu maalivahdin heikkoutta Pron tappio. Kuntopuolesta voi keskustella. Piranha pelasi kahdella kentällä, 11 kenttäpelaajaa kävi kentällä koko pelin aikana. Pro pelasi 3 kentällä koko pelin, ykköskenttä eniten vaihtoja. Piranha oli taka-ajoasemassa kaksi erää, mutta kolmannen alussa nousi eka kerran johton ja piti loppuun saakka. Oli kyllä maalipaikkoja useampaan maaliin jo 1. ja 2. erässäkin, taisi olla useampi tolppakin siellä mukana. Joten parempi joukkue voitti tällä kertaa.

7. …kyllä nuo Hietamäet on enempi ns. nousussa – jäävät vaan entisten starojen (turhan) hehkuttelun varjoon.
    Hyvä niin, saavat rauhassa pelata ja keskittyä kehittymään edelleen.
    Ihmetystä hetkittäin herättää miksei esim. Kujalat saa aikaan niinkuin ennen?