Miehet

SPV parempi Turussa, Kohonen 4+0 – ”Kaksi valkoverryttelyasuista kaveria oli tänään väärässä paikassa”

06.10.
2014
1 Kommentti
0
Miehet
Mikko Kohonen. Kuva: Anssi Koskinen

Mikko Kohonen oli tänään vireessä ja kellotti neljän maalin illan. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigassa pelattiin maanantaina kahdella paikkakunnalla. Turussa kotijoukkue TPS sai vieraakseen edellisessä ottelussan kauden avaustappionsa kärsineen SPV:n. Vierasjoukkue oli ensimmäisessä erässä selvästi tehokkaampi ja säilytti siinä saavuttamansa etumatkan loppusummeriin asti. Pisteet lähtivät lopulta Seinäjoelle lukemin 3-7 (0-3, 1-2, 2-2).

Mihin ottelu ratkesi?

SPV otti etumatkan ensimmäisen erän toisellä puoliskolla Mikko Kohosen kellotettua puhtaan hattutempun, josta kolmas maali syntyi vain kaksi sekuntia ennen erätaukosummeria ajassa 19:58.

TPS:n takaa-ajo vaikutti lähtevän liikkelle kahteen otteeseen joukkueen noustessa kahden maalin päähän: ensin toisessa erässä Ville Hirvisuon 1-3-maalilla ja myöhemmin kolmannessa erässä Artis Raitumsin 3-5-maalilla, mutta SPV vastasi molempiin nopeasti seuraavissa vaihdoissa.

Ottelun hahmo?

SPV:n neljän maalin Mikko Kohonen oli illan ehdoton hahmo ja vierasjoukkueesta voidaan mainita myös takalinjoilla takuuvarmasti pelannut Petri Hakonen. TPS:sta ennen alkuvihellystä valmistumisensa johdosta kukitettu Michal Podhráský pelasi kelpo ottelun ja Pyry Luukkonen antoi maalillaan joukkueellensa mahdollisuuden taistella pisteistä.

Ottelun puheenaihe?

Nopeatempoisessa ottelussa pelattiin peräänantamattomasti, ajoittain sääntöjen rajamailla ja varsinkin mailarikkeitä jäi pelikellon edetessä viheltämättä kasvava määrä. Joukkueet tarjosivat joka tapauksessa yleisölle viihdyttävän salibandyillan ja Mikko Kohonen osoitti maalijyvän olevan tälläkin kaudella kohdallaan.

Kommentit:
– Ei nyt kiroilla, mutta harmittaa. Pelaaminen on vaikeaa, kun paineen alta lähdetään liikkeelle ja sitten käännytään takaisin kohti omaa päätyä. Todella ilmaisesti annettiin kaverin ottaa pisteet täältä mukaan. Kaksi valkoverryttelyasuista kaveria oli tänään väärässä paikassa, TPS:n valmentaja Aki Vilander sadatteli.
– Oltiin valmistauduttu otteluun hyvin ja karvauksen kautta päästiin hyvin peliin mukaan. Ajoittain passivoiduttiin hetkellisestä ja vastustaja pääsi heti peliin mukaan, SPV-valmentaja Tommy Koponen kertasi.
– Nukuttiin ottelun alussa ja kaveri oli kliininen. Vähän päästiin mukaan ottelun edetessä, mutta SPV vastasi hyvin maaleihin viimeistelemällä heti seuraavassa vaihdossa, TPS:n Ville Hirvisuo kertoi.
– Ihan jees fiilis jäi illasta. Ottelu lähti hyvin liikkeelle, saatiin paljon pallonriistoja ja oltaisiin voitu tehdä muutama maali enemmänkin. Toisessa erässä vähän passivoiduttiin ja TPS oli päästä mukaan, mutta sitten hoidettiin homma loppuun, ottelun parhaana palkittu SPV:n Mikko Kohonen totesi.

Tilastohuomiot:
TPS: Ville Hirvisuo 2+0, Artis Raitums 1+0. Pyry Luukkonen 21 torjuntaa.
SPV: Mikko Kohonen 4+0, Jari Hankkio 1+1, Sami Koski 0+2. Jarno Ihme 16 torjuntaa.

Päivän muut ottelut:
Nokian KrP-Koovee 7-8, ja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
S
07/10/2014
Aletaanko nyt sitten kattelemaan Mikolle tilaa kisoihin? Kaikki tietää että tossa on isojen pelien mies!! Ilmeisesti polvi pysyy jotenkin mukana:-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.