Miehet

SPV tyly vieras Oulun täpötäydessä hallissa – ”Tämä oli isät vastaan pojat -ottelu”

26.10.
2014
3 Kommenttia
0
SPV:n rutinoitunut joukkue oli sunnuntaina liian suuri pala OLS:lle. Arkistokuva: Topi Naskali

SPV:n rutinoitunut joukkue oli sunnuntaina liian suuri pala OLS:lle. Arkistokuva: Topi Naskali

Hurmoksenlailla viime kierroksilla esiintynyt OLS joutui taipumaan sunnuntaina SPV:lle miesten Salibandyliigan ottelussa. Peliveljet oli lopulta parempi selkein 2–8-numeroin.

Voitolla seinäjokiset nousivat liigan kärkipaikalle yhdessä Happeen kanssa. OLS jatkaa 12 pisteen turvin neljäntenä.

Mihin ottelu ratkesi?
Luistinseura sinnitteli SPV:n matkassa vielä ensimmäisen erän ajan, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, niin sitä enemmän vierailijat nousivat voiton syrjään kiinni. SPV hoiti oman hommansa sunnuntaina todella hyvin ja rutinoituneesti, eikä bussijaloista ollut tietoakaan. Seinäjokiset pääsivät 2–5-johdossa päätöserään, eikä OLS kyennyt luomaan kunnollisia tekopaikkoja.

Ottelun hahmo?
SPV onnistui OLS:aa vastaan todella laajalla rintamalla, kun jokainen kenttä onnistui maalinteossa vähintään kertaalleen. Tahtipuikkoa heilutti kentällä loistanut, vastikään maajoukkueeseen valittu, Janne Hulmi, joka merkautti tililleen tehot 2+1.

Ottelun puheenaihe?
Vahvaa syksyä pelaavan OLS:n hurmos oli tarttunut myös oululaisyleisöön. Kastellin monitoimitalon lehtereet olivat täyteen ahdetut, eivätkä kaikki mahtuneet istumaan asti. Huhujen mukana myös osa jäi hallin ulkopuolelle, kun lippuja ei enää myyty. Vaikka kotiyleisö ei nähnytkään joukkueensa voittavan, niin varmasti suurin osa 860 katsojasta saapuu paikalle myös tulevissa otteluissa.

Kommentit:
– Tämä oli kyllä isät vastaan pojat -ottelu. Ensimmäisessä erässä pystyttiin vastaamaan kaverin fyysisyyteen, mutta kaksi erää oli kyllä todella huonoja. Ehkä täysi halli saattoi joillain jätkillä aiheuttaa sitä, että meni hieman yliyrittämisen puolelle, OLS-luotsi Jami Herrala pui ottelua.

– Olimme valmistautuneet tähän ottelun huolella ja katsoneet videolta OLS:ia useaan kertaan. Saimme hyvän lähdön peliin, joka oli tärkeää, koska tiesimme kaverin pystyvän pelaamaan hyvin ja näyttävästi hurmoksessa. Pystyimme myös parantamaan peliä koko ajan, ja tämä oli meiltä kauden paras ottelu, Peliveljien päävalmentaja Tommy Koponen analysoi.

– Tuntui siltä, että lataus tähän matsiin oli paljon kovempi kuin moneen muuhun. Yllättävän helposti onnistuimme kääntämään latauksen eilisen jälkeen (lauantain Indians-ottelu) tähän ja pystyimme pelaamaan näinkin hyvin. Jos kaksi maalia päästää, niin se kertoo siitä, että maalivahti- ja puolustuspelikin onnistuivat hyvin, vierasjoukkueen Janne Hulmi sanaili.

Tilastohuomiot:
OLS: Tatu Kiipeli 1+0, Petri Niemelä 1+0, Ville Mestari 29 torjuntaa.
SPV: Janne Hulmi 2+1, Mikko Kohonen 0+2, Jari Hankkio 1+1, Jarno Ihme 0+1 ja 12 torjuntaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Markus
27/10/2014
Hulmin tehot kylläkin 2+2.
Sami
27/10/2014
Hulmi teki SPV:n ensimmäisen maalin, syötti toisen, teki kolmannen ja kuulutettiin hallilla syöttäjäksi myös viidenteen, mutta oli heti itse käynyt korjauttamassa syöttöpisteen Kohoselle, koska ei mielestään itse osunut tilanteessa palloon. Katsomoon näytti tosiaan siltä, että Koski olisi tehnyt tuon viidennen maalin juuri Hulmin riparista, mutta nyt koosteesta katsottuna taisi tosiaan olla Kohonen joka koski palloon viimeisenä ennen Koskea. Pisteet taisivat siis sittenkin mennä ihan oikein tällä kertaa.
spv2014
30/10/2014
Hei! Mieleen juolahti kysymys maalivahdinvarusteista. SPV:n moket käyttää jääkiekkomaalivahdin paitoja, eikö sellainen ole kielletty ? Paita teki ihmeestä ainakin 2x isomman ja peittävämmän...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.