Miehet

SSV katkaisi Classicin voittoputken Pasilassa – katso lauantain salibandytulokset

25.10.
2014
27 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Helsinkiläinen SSV otti tänään 5-3 (4-0,1-0,0-3)-voiton Tampereen Classicista miesten Salibandyliigan ottelussa Pasilassa. Lopputuloksen kannalta merkittäväksi muodostui eritoten ottelun alku, kun SSV johti Classicia jo peräti 4-0 ajassa 11.27.

Vaikean alun jälkeen Classic vaihtoi Joni Järviön pois luukulta ja Lassi Toriseva sai torjuntavastuun. Toriseva torjui tämän jälkeen peräti 34 laukausta ja päästi ainoastaan yhden maalin selkänsä taakse. SSV:n Santtu Strandberg keräsi 20 torjuntaa ja piti maalinsa puhtaana kaksi ensimmäistä erää.

SSV:n Roni Laasonen osui vieraiden verkkoon kahdesti. Markus Olkkonen ja Mikael Järvi syöttivät kaksi osumaa. Hyvään vireeseen äitynyt Classicin Lassi Vänttinen iski hattutempun ja tutkapari Krister Savonen syötti näistä kaksi.

SSV jatkaa voiton turvin sarjakakkosena. Classicin neljän ottelun voittoputki katkesi ja se on kahdeksan pistettä keränneenä sarjan seitsemäntenä.

Lauantain tulokset pääsarjoista:

Miesten Salibandyliiga
17:00 SSV-Classic 5-3
18:00 Indians-SPV 6-7
18:30 OLS-SalBa 5-2

Miesten Divari
14:00 PSS-SB Vaasa 6-12
16:00 Blue Fox-SBS Wirmo 4-5
17:00 LaSB-Blackbirds 3-2
17:00 ÅIF-Steelers 2-11
18:00 LNM-M-Team 6-8

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Säbänderus
25/10/2014
On kyllä ihmeellistä, miten Classiciin hankitut nimi-vahvistukset aina sulavat ( Clasic-jäätelövertaus ) tultuaan Classiciin.
Niin kuin nyt taas tämä uusi maalivahtikin. Samoin oli mm. Kotilainen, Manninen, Ikonen ja aikanaan Trackers-trio.
Ruotsalaisistakaan ei ole ollut kuin mediailoa, - silloin aikanaan.

Vicky - Näinkö meille aina täällä käy käy käy käy ... :)
K
25/10/2014
Kyllä hankinnat Järviö, ruotsalaiset, Ahola varmaan kiittelevät valmennusta kun tähän houkuteltiin, kausi tulee menemään penkillä.
Junnu#8
25/10/2014
Ei siniketutkaan kovin hyvin ole pelanneet. Kun häviävät kotonaan jollekin Wirmolle!!!
gona
25/10/2014
Ihan sama ketä sinne Mansesterin muovijoukkueeseen menee. Mitään eivät tule koskaan voittamaan vaikka ostaisivat koko Ruotsin maajoukkueen.
oops
25/10/2014
Junnu#8 ne siniketut on varmaan ANTANUT Wirmon voittaa, kun ei liiga sinikettuja oikein houkuttele
JZ
25/10/2014
On kyllä Järviöllä surkea alkukausi. Ulkopuolelta hankala sanoa mikä kusee mutta jotain perustavanlaatusta on vikana, kyllä Classicin takana huonommankin veskarin pitäs päästä parempiin prosentteihin. Varsinkin kun iso osa maaleista on ollut iha suoria vetoja jostain etukulmasta, eli niitä mitkä pitäis saada hyvällä prosentilla kiinni.

Liekkö sitten Nupin saappaisiin hyppääminen liian iso askel, joukkueeseen joka hakee tosissaan mestaruutta. Kooveessa kuitenkin sai loistaa aikalailla yksinäisenä sankarina, ja asetelma oli sikäli maalivahdille psykologisesti helpompi.
Rohkelikko
25/10/2014
Taustalla taitaa olla aina Passon pelko...?

Rentous puuttuu tekemisestä vuodesta toiseen.

Mites seuraan saataisiin uusi rento manageri ? :)
Cassun varpunen
25/10/2014
Rallati-rallati-rai-rai! Wirmoa ei kukaan pidä minään, mutta eipä tuo haittaa. Meidän pojat voittivat ja Cassussa tanssitaan Vesan tuttöjen kanssa yöllä Mynishumppaa!
Rohkelikko
25/10/2014
Paljon puhutaan "Familysta", mutta onko se vaan rahat pois ja se oli siinä?
JZ:lle
25/10/2014
En ole aikaisempia classicin pelejä nähnyt, mutta tänään Järviötä kävi lähinnä sääliksi. Vierasjoukkue unessa ekan 10min ja tilanne olis voinut olla paljon pahempikin. Maalivahdin vaihto ja joukkue rupesi pelaamaan.
Rohkelikko
25/10/2014
Sanoisin, että Classicissa kaikilla muilla kuin seuran omilla kasvateilla, puuttuu täysin sitoutuminen toimintaan.
Pelataan vaan "palkan" takia. Henki puuttuu ja sydän.
S
26/10/2014
Nyt on jo aika helppoa sanoa, että jengi tais aika pahasti aliarvioida SSV:n iskukyvyn! Lähtijöistä huolimatta kuitenkin laatua tossa jengissä oli ja on siltikin. Itse epäilin vahvasti Pasi Laitilaa, mutta hyvin se on pelannut. Henri Tuhkanen on vihdoinkin saanut todellisen roolin jengissä ja täyttänyt myös paikkansa hyvin.
S
26/10/2014
ai niin eikä pidä unohtaa Laasosen Ronia, joka on ottanut ison askeleen eteenpäin.
JZ
26/10/2014
Joo myönnän että en tänään nähnyt peliä tai maaleja. Oma kommentti perustuu lähinnä aikaisempiin matseihin ja harkkapeleihin mitä näin. Ja toki jos joukkue edessä sulaa niin salibandyssä prossat alkaa olla juurikin tuota mitä tänään...

Enivei toivotaan parempia otteita jatkoon.
K
26/10/2014
On se oma taiteen laji että valmennus pystyy valitsemaan sellaisesta säbä maasta kuin ruotsi tuollaiset vahvistukset jotka eivät pärjäisi edes Suomen divarissa. Ruotsin poikia käy sääliksi kun kausi menee piloille nuorilla äijillä mutta syyttää voi ainoastaan hankinnasta vastuussa olevia tahoja eli valmennusta.
S
26/10/2014
Tämän hetken ranking
1. Happee
2. SSV
3. SPV
4. OLS
5. Classic
6. Koovee
7. NST
8. Oilers
(S-->)S7
26/10/2014
ylempi on jonkun muun kuin mun kirjoitus, pitänee vaihtaa toi oma tunnus vaikeammaksi, niin ei joku sitten "kopioi" vahingossa.
S
26/10/2014
Classicin valmennukselle/johdolle ilmainen vinkki, vapauttakaa hankinnat sopimuksista ja nostakaa tilalle omat juniorit, pääsette parempaan tulokseen. Riippakivet murentavat henkeä.
mitänyttaas
26/10/2014
Täällä vaaditaan aina, että Classicin pitäisi nostaa omia junioreita miesten peleihin. Mitä ihmettä? Parhaat (valmennuksen mielestä) pelaa. Ei tartte jossitella. Ja onhan siellä pyöriny jo noita junnuja. Eilistä peliä en nähnyt, mutta ainakin Erää vastaan C oli vakuuttava. Taitaa taso heitellä liikaa pelistä toiseen tällä hetkellä.
Oikeassa
26/10/2014
Kyllä S osuu aivan oikeaan, seura puhuu familystä ja polusta liigaan. Vastapainoksi tehdään hankintoja jotka eivät mahdu edes kokoonpanoon, näille paikoille omia kasvatteja jotka pystyy ihan oikeasti tappelemaan pelipaikoista.
Tieto
26/10/2014
Hetkinen? Classicissa, jos missä on junnuja mukana.
(S-->)S7
26/10/2014
uusi S-nimimerkillä varustettu vois nyt ees vähän viitsiä kattoa millä nicillä kirjoittaa, nyt tässä ketjussa kahen mielipiteitä samalla nicillä. Ite en tota klässik-kommenttia allekirjoita, enkä muutenkaan älyyttömyyksiin mennyt kohellusta junnujen perään. Ei missään lajissa pelkät junnut tee aikuisten jengiä...
Fakta
26/10/2014
Se kun on järviöllä sama juttu kun c naisissa nuorilla , et kun saa yhden mahdollisuuden ja hölmöilee niin penkillä koko loppu kausi. Pitäs kerralla onnistua 100 prosenttisesti. Muuten jäät unholaan. Virhe järviöltä lähtee kooveesta.
jarru
26/10/2014
Mikä virhe? Jos saa kolmin kertasen kulukorvauksen mikäs se siinä pötkötellä poikittain ;-)
Msy
26/10/2014
En eilisen perusteella olisi vielä heittämässä Classicin haaveita roskikseen, mutta tuon lisää junnuja jargonin voisi lopettaa. Eilen Classicin nuoret pistehirmut tekivät jatkuvia virheitä ja voisi jopa sanoa, että pelasivat väärin. Pelin kriittisissä kohdissa pelasivat jatkuvasti itsensä ulos. Oli huvittavaa seurata kun hyökkäyspään pallon menetyksen jälkeen pyrittiin ryöstämään pallo, jotta päästään tekemään niitä pisteitä, vaikka ensisijaisesti pitää varmistaa, että vastustaja ei pääse kääntämään peliä nopeasti. Siinä oli varmaan ssv:n pakeilla naurussa pitelemistä kun aina joku hiipi ryöstöretkellään selän taakse ja mikäs sen mukavampaa on kun pistää siitä nopea käyntiin. Ssv:ssä ei tuollaisilla alokasmaisilla mokilla kovin kauaa pelaavassa kokoonpanossa pysytä. Rantalan pitäisi laittaa maaottelutauolla junnut Vänttisen oppiin. Vänttisellä on hieno tapa "pilata" nopeat hyökkäykset vaikka rikkomalla ja osaa vielä sen jälkeen jäädä levittelemään käsiä anelevasti kulmalyöntipisteen läheisyyteen. Ja ennen käsien levittelyä hän muistaa varmistaa, että siellä selän takana on yksi tai kaksi vastustajaa. Classicin tähtijunnuilla on vielä monta kilometriä tahkottavana ennen kuin voi edes kuvitella maajoukkueen vakiokokoonpanoon kuulumista. Ja muuten, eilen Classicin maalivahdeille tuli 40 torjuntaa eli numerot mairittelevat Classicia.

Olin powerade turnauksen jälkeen vähän skeptinen Ssv:n uusittua miehistöä kohtaan, mutta on se vaan vieläkin kova. On tullut uusia onnistujia. Laasonen on nostanut taas tasoaan ja viime vuonna varjojen mailla kolmos kentässä haahuillut Olkkonen on taas noussut omalle tasolle. Tuhkanen ja Laitila ovat pärjänneet keskushyökkääjinä ihan hyvin. Hyökkäyspäässä voisivat olla tehokkaampia, mutta hienolla asenteella hoitavat alakerran.

Puolustuspäässä Ssv:n keskusta on vastustajalle äärimmäisen ikävä paikka, ja hyvä niin, sillä mennään pitkälle.
(S-->)S7
27/10/2014
"Oli huvittavaa seurata kun hyökkäyspään pallon menetyksen jälkeen pyrittiin ryöstämään pallo, jotta päästään tekemään niitä pisteitä, vaikka ensisijaisesti pitää varmistaa, että vastustaja ei pääse kääntämään peliä nopeasti. "

Olosuhteiden pakosta tulee aika paljon seurattua junnujen pelaamisia, ja toi lause kolahtaa aika hyvin maaliin! Junnuilla on kyllä taitoa vaikka ja kuinka, mutta puutteet ovat nimenomaan pelinluvussa ja puolustuksessa, ja noi oppii vain pelaamalla ja seuraamalla niitä kokeneempia jätkiä. Voisko jopa sanoa, että Ronin laittaminen Miken kanssa samaan ketjuun on auttanut Ronia nostamaan tasoaan?
Msy
27/10/2014
Kun Roni tuli edustukseen niin hän oli aikamoinen piparirosvo*, mutta vuodet ovat tehneet hänestä koko ajan kokonaisvaltaisemman pelaajan. Varmisti Mikken kanssa pelaaminen tekee hänestä vielä paremman, koska Mikkelle on "muutaman" pelin kokemuksella muodostunut ymmärrys siitä mitä peli ja voittaminen vaatii.

*Hyvällä puolustuksella saa sarjassa pisteitä, mutta royhkeällä rosvouksella saa tehopisteitä joilla yössä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.