Miehet

SSV murensi Kooveen, naisissa pelkkiä murskajaisia – katso lauantain salibandytulokset

11.10.
2014
4 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjoissa oli lauantaina ohjelmassa yhteensä yhdeksän ottelua. Oheen on kerätty otteluiden tulokset.

Verkot pöllysivät Salibandyliigassa kun SSV kaatoi kärkiottelussa Kooveen 12-4, Oilers hännänhuippu Josban 10-2 ja Nokian KrP OLS:n 9-7.

Koovee saapui Helsinkiin liigan ykkösenä, mutta SSV:n illan murskavoitto nosti yhden ottelun vähemmän pelanneet isännät Kooveen ohi kärkeen. Koovee käväisi aluksi Miro Lehtisen maalilla jopa johdossa, sitten SSV karkasi jo avauserässä lukemiin 4-1 ja lopussa lukemat repesivät Kooveen keskittymisen hajotessa.

– Numerot ei aina kerro koko totuutta, tänään maalivahti Santtu Strandberg paikkasi heikommat pätkämme kenttäpelaajilta, SSV-valmentaja Markus Huhtimo muistutti.

– Positiivista on että ollaan pystytty tekemään niin paljon maaleja, kun se aikaisempina vuosina on vaatinut niin paljon duunia. Maalinteko on nyt sopivan helppoa, mutta koputellaan nyt puuta, Huhtimo sanoi.

Kaikki ottelunsa hävinnyt Josba antoi tasoitusta jo ennen ottelun alkua kapteeni Perttu Puskan puuttuessa riveistä jalkavamman takia. Casper Pfitzner, Henri Uronen ja Oscar Hänninen laukoivatkin Oilersille seitsemässä minuutissa kolmen maalin johdon, ja sen jälkeen kysymys oli enää, kuinka selvästi espoolaiset voittaisivat. Öljymiehistä sekä Casper Pfitzner että Perttu Pajukoski laukoivat hattutempun.

Tampereella Nokian KrP karkasi Antti Naskalin kolmen maalin siivittämänä jo 5-1-johtoon, mutta kolmannen erän lopulla OLS oli noussut jo 7-7-tasalukemiin. Ratkaisijaksi nousi Rene Andersson, joka iski KrP:lle voittomaalin ja vielä viimeisellä minuutilla loppunumerot.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla TPS – NST, SSV – OLS, SalBa – Tapanilan Erä, Josba – SPV ja Happee – Indians.

Miesten Salibandyliiga
Nokian KrP–OLS 9–7
Oilers–Josba 10–2
SSV–Koovee 12–4

Miesten Divari
Blue Fox–SB Welhot 9–3
Loviisan Tor–SBS Wirmo 6–5 ja.
LNM–Erä Akatemia 6–5

Naisten Salibandyliiga
Happee–SB Vantaa 13–4
SB-Pro–Steelers JSB 12–4
Classic 13–2

Salibandyliiton tulospalvelu.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
pekko
12/10/2014
Oikeesti.. Josba. Divariin vaan, ei kukaan tollasta jengiä jaksa liigatasolla kattoo. Kakkosdivari enemmän ehkä oikee sarjataso
Manse
12/10/2014
Tällä hetkellä kaikilla Tamperelaisilla liiga seuroilla on yksi yhteinen piirre, ne kärsivät hyvien peruspakkien ja maalivahtien puutteesta. Omissa soi ihan helvetisti.
Jonne
12/10/2014
hienoa asiantuntemusta! suuret omiin menneet maalimääräthän eivät voi johtua mistään muusta kuin peruspakkien ja maalivahtien puutteesta. Syynähän ei voi olla esim. kuriton pallollinen pelaaminen ja siitä johtuvat vastahyökkäykset tai hyökkääjien heikko asenne puolustuspelaamiseen.
Tampere
13/10/2014
Kyllähän manse on ihan oikeessa. Melko vähän varsinkin kooveella ja krpllä on leveyttä puolustaja osastolla. Toivottavasti nähdään molemmat kuitenkin pleijareissa. Krp kyllä aika rankasti pahensi omaa tilannetta häviämällä maalilla sekä kooveelle että nstlle. Muuten krp oli näissä peleissä pelillisesti aika paljon vastustajia parempi mutta ei tainnu pojilla pää kestää johtoasemassa pelaamista.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.