Suomen cupin otteluparit arvottiin – nämä joukkueet kohtaavat miesten 5. ja naisten 4. kierroksella

Salibandyn Suomen Cup on edennyt miesten puolella 5. kierrokselle. Neljännesvälierävaiheessa mukana on 16 joukkuetta. Tässä vaiheessa cup-taipaleen aloittavat Salibandyliigan joukkueet, joita on mukana kahdeksan kappaletta.

Ilahduttavasti mukana sinnittelee vielä viisi 2. divisioonajoukkuetta (Pyövelit, O2-Jkl, KeLy, FBC Raseborg ja FBC Turku). Divaria edustavat porvoolainen PSS, Lammin Salibandy ja Blackbirds Keravalta.

Naisten Cupin 4. kierroksella nähdään kahdeksan joukkuetta eli edessä on puolivälierät. Paikasta välieriin kisaa neljä liigaryhmää (Classic, Koovee, PSS ja SB-Pro). 1. divisioonasta mukana on ÅIF ja 2. divisioonasta Hangon Hyrskyt, Pirkkalan Pirkat ja Kapa-65.

Otteluparit arvottiin tänään. Miesten Cupin runkopelipäivä on 9.11. ja naisten 15.11.

Miesten Cupin neljännesvälieräparit (5. kierros):
Happee (liiga) – LaSB (Divari)
SPV (liiga) – SalBa (liiga)
Blackbirds (Divari) – SSV (liiga)
PSS (Divari) – Classic (liiga)
Koovee (liiga) – Pyövelit (2. div)
O2-Jkl (2. div) – KeLy (2. div)
TPS (liiga) – FBC Raseborg (2. div)
FBC Turku (2. div) – Nokian KrP (liiga)

Naisten Cupin puolivälieräparit (4. kierros):
Hangon Hyrskyt (2. div) – Pirkkalan Pirkat (2. div)
ÅIF (1. div) – Classic (liiga)
Koovee (liiga) – PSS (liiga)
KaPa-65 (2. div) – SB-Pro (liiga)

8 comments

  1. Eipä paljon D1vari ja kakkosdivari seurat juhli. Luulisi Liigajoukkueiden hoitavan. Toki ainakin yksi Liiga seura putoaa kun SPV-SALBA kohtaavat.

  2. Komppaan ”saako nauraa”:ta, yksi Mcupin mielenkiintoisista pareista kuitenkin (Krp kun pystyy joskus sössiin taitotasoltaan altavastaajan kanssa oikein kuninkaallisesti). Voi olla että beecee tosiaan sais divarissa jonkun pinnankin tämän kauden rosterillaan, mutta liigatasoinen: e-hei.