Suomen Cupin seuraavan kierroksen ohjelma valmis – katso aikataulut tästä

TEHO Sport Suomen Cupin miesten 5. kierroksen ja naisten 4. kierroksen otteluohjelmat ovat valmistuneet. Pelit alkavat miesten puolella 8.11. ja naisissa 9.11.

Miesten puolivälierien (6. kierros) runkopelipäivä on 23.11. Naisten välierien (5. kierros) runkopelipäivä on 6.1.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin 5. kierros:

8.11. klo 18:30 Koovee – Pyövelit, Spiral-halli Tampere
9.11. klo 13:00 O2-Jyväskylä – KeLy, Monitoimitalo Jyväskylä
9.11. klo 17:00 TPS – FBC Raseborg, Påminne-halli Raasepori
9.11. klo 18:30 PSS – Classic, Aurora Porvoo
9.11. klo 19:00 Blackbirds – SSV, Lumo Vantaa
10.11. klo 18:30 SPV – SalBa, Seinäjoen UT
10.11. klo 18:30 FBC Turku – Nokian KrP, Sport Garden Turku
10.11. klo 19:00 Happee – LaSB, Monitoimitalo Jyväskylä

Naisten TEHO Sport Suomen Cupin 4. kierros:

10.11. klo 18:30 ÅIF – Classic, Sipoo Areena
15.11. klo 18:30 KaPa-65 – SB-Pro, Pohitulli Uusikaupunki
23.11. klo 16:30 HaHy – PirPi, Hangon UT
12.12. klo 18:30 Koovee – PSS, Spiral-halli Tampere

Edit 28.10.: KaPa-65-SB-Pro oikea pelipäivä 15., ei aiemmin ilmoitettu 9.11.

15 comments

  1. Onko Pääkallo selvittänyt miksi TPS pelaa pelinsä vieraissa, vaikka tuli arvotuksi kotijoukkueeksi?

  2. TPS on ainakin twitterissä kertonut siirtäneensä ottelun Raaseporin kotimatsiksi. TPS luultavasti ei halliaan kovin täyteen saisi, kun taas näin päin Raasepori saa varmasti matsin täyteen. Hieno ele lajin levittämiseksi.

  3. arvonnoissa kun, liigajouttueet tulevat mukaan, alemman sarjatason joukkue on kotijoukkue.

  4. Alemman sarjatason joukkue ei ole mikään automaattinen kotijengi. Siellä pelaa esimerkiksi Koovee Pyöveleitä (2.div) vastaan ihan kotonaan.

  5. Kannatan myös sitä että liigajoukkue olisi automaattisesti vierasjoukkue jos vastaan tulee alemman sarjatason joukkue. Hieno ele TPS:ltä jos näin on että ovat siirtäneet pelinsä vastustajan halliin.

  6. Mun käsittääkseni 3.kierroksella ainakin meni, niin että alemman divarin jengi sai kotiottelun. Ehdottomasti liigaseurojen pitäis olla vieraissa, näin saisivat alemmat divarit varmasti kotihalliinsa porukkaa hyvin!

  7. Kolmas neljäs kierros pelataan siten että alemmalla sarjatasolla oleva jengi on kotijoukkue. 5. kierroksesta eteenpäin arpa ratkaisee kotijoukkueen. Tps on tietojeni mukaan suostunut siihen että tuo ottelu 2-divarin raseborgia vastaan pelataan raaseporissa. Hieno ele tosiaan, varmasti tulee enempi porukkaa, kuin mitä olisi TPS:n kotiotteluun tullut.

  8. Miten tuohon pikkufinaaliin valitaan joukkueet? Pisimmälle päässeet kyllä, mutta entä seuraavat kriteerit? Korkeimman sarjatason joukkueen voittanut vai maaliero tällä kierroksella? Maaliero sinänsä epäreilu, jos esimerkiksi 2div jengien kohtaaminen päättyy yhdellä maalilla kun taas liigajengit vaikkapa rökittävät omissa peleissään reilulla erolla. Kertokaapa viisaammat.

  9. TPS edelleen kotijoukkue. Sitä ei muuteta. Ainoastaan pelipaikkaa vaihdettiin raaseporilaisten pyynnöstä. Hieno ele palliseuralta!

  10. Pikkufinaali

    Suomen Cupin pikkufinaalissa pelaavat pisimmälle selvinneet 2.-6. divisioonan joukkueet. Mikäli useampi kuin kaksi pisimmälle kierrokselle päässyt 2.-6. divisioonan joukkue putoaa samalla kierroksella, määriytyy paikka pikkufinaalissa seuraavin kriteerein:

    1) Mikä joukkueista on pudottanut edellisellä yksittäisten otteluiden kierroksella korkeamman sarjatason joukkueen

    2) Mikäli joukkueet ovat pudottaneet edellisellä yksittäisten otteluiden kierroksella saman sarjatason joukkueen, vertaillaan sitä edellistä yksittäisten otteluiden kierrosta

    3) Mikäli kohdissa 1 ja 2 mainitut edelliset kierrokset ovat olleet turnausmuotoisia tai vertailtavat joukkueet ovat pudottaneet edellisillä yksittäisten otteluiden kierroksilla samojen sarjatasojen joukkueet, vertaillaan menestystä viimeisimmässä turnausmuotoisessa lohkossa. Turnausmuotoisen lohkon vertailussa vastustajien sarjatasoilla ei ole merkitystä vaan joukkueita vertaillaan seuraavassa järjestyksessä 1) sijoitus lohkossa, 2) saavutetut pisteet suhteutettuna pelattuihin otteluihin, 3) maaliero suhteutettuna pelattuihin otteluihin, 4) tehdyt maalit suhteutettuna pelattuihin otteluihin.

    4) Mikäli kaikki kohdan 3 vertailut ovat vertailtavien joukkueiden osalta tasan, vertaillaan sitä edellistä turnausmuotoista kierrosta, jos kaikki vertailtavat joukkueet ovat siellä pelanneet.

    5) Arpa

  11. Molemmat hyöytyy. TPS hyötyy koska kotijoukkue vastaa kaikista kuluista ja tepsillä ei pitkä matka ole otteluun. Lisäksi ei tarvitse miettiä pelin järjestämistä. (järkkärit, kuulutukset + kaikki muu) Eli TPS hyötyy siirrosta paljon, vaikka joutuukin vieraissa pelaamaan. Kotiedusta on aina tulokseen vaikutusta, mutta tepsillä niin iso materiaalietu, että uskalsivat myös pelin siirtää urheilullisinkin perustein.

  12. Ei ole 3-4.kierroksella alemmalla sarjatasolla pelaavalla kotietu.