Suomen kaikki maajoukkueet tositoimissa viikonloppuna – näin näet pelejä netistä

Viikonloppuna on taas tarjolla tuutin täydeltä salibandyherkkua.

Viikonloppuna on taas tarjolla tuutin täydeltä salibandyherkkua.
Viikonloppuna on taas tarjolla tuutin täydeltä salibandyherkkua.

Salibandyrintamalla on edessä maaotteluiden sävyttämä viikonloppu, kun kaikki Suomen salibandymaajoukkueet ovat tositoimissa tahoillaan.

Miehet ja alle 19-vuotiaat pojat osallistuvat Hämeenlinnassa järjestettävään EuroFloorball Tour -tapahtumaan perjantaista sunnuntaihin. Naiset ja alle 19-vuotiaat tytöt pelaavat samaan aikaan Prahassa oman EFT-turnauksensa. Suomen ohella Ruotsi, Sveitsi ja Tshekki ovat muut EFT-joukkueet.

Lähestyvien MM-kisojen vuoksi suurin mielenkiinto kohdistuu Hämeenlinnan Elenia Areenalle, jossa valmennusjohto puntaroi viimeisiä pelaajavalintoja ja testaa pelitapansa toimivuutta. Turnauksen huipentumana Suomi ja Ruotsi iskevät yhteen sunnuntaina klo 18.30.

EFT-turnauksessa nähdään kaksinkertaiset MM-kultamitalistit ja Ruotsin-ammattilaiset Tero Tiitu, Mika Kohonen ja Rickie Hyvärinen. Tiitu on viime kaudella tapahtuneen loukkaantumisen ja polvioperaation jälkeen löytänyt oivan vireen uudessa seurassaan IBF Falunissa. Mika Kohonen on päässyt pahimman yli masennusvaivoissaan ja väläyttänyt taas taitojaan Storvreta IBK:n väreissä. Kohosen seurakaveri Hyvärinen jätti puolestaan syyskuun Ruotsi-ottelut väliin perhesyiden vuoksi, mutta on nyt Suomi-paidassa. Valmennusjohto on luvannut peluuttaa kolmikkoa samassa ketjussa EFT:n aikana. Trio muistetaan parhaiten vuoden 2008 MM-finaalista, jossa se juoni miesten ensimmäisen maailmanmestaruuden ratkaisseen jatkoaikamaalin.

Suomen 20 pelaajan MM-joukkue julkistetaan 13.11. MM-kisat Göteborgissa alkaa 5. joulukuuta ja Suomen avausottelu Saksaa vastaan on vuorossa itsenäisyyspäivänä klo 13:30.

Myös U19-pojille EFT-turnauksella on arvonsa, sillä tämän jälkeen ainoa tapahtuma ennen toukokuun alussa Helsingborgissa häämöttävää MM-turnausta, on helmikuun Ruotsi-ottelut.

Naiset jatkavat MM2015-projektiaan ja hakevat onnistumisia viime otteluissa takkuilleeseen viimeistelyyn. U19-tyttöjen päävalmentaja Jukka Kouvalainen on valinnut mukaan 1998-ikäluokan talentteja ja kaikkiaan debytantteja on mukana kaksitoista.

Suomen maajoukkueiden kokoonpanot: Miehet, U19-pojat, naiset, U19-tytöt

Hämeenlinnan EFT:n otteluohjelma, Elenia Areena 31.10.-2.11.2014

Perjantai 31.10.
klo 10:00 Ruotsi – Sveitsi (U19 pojat)
klo 13:00 Ruotsi – Sveitsi (miehet)
klo 16:00 Tshekki – Suomi (U19 pojat)
klo 19:00 Tshekki – Suomi (miehet)

Lauantai 1.11.
klo 10:00 Ruotsi – Tshekki (U19 pojat)
klo 13:00 Suomi – Sveitsi (U19 pojat)
klo 16:00 Ruotsi – Tshekki (miehet)
klo 19:00 Suomi – Sveitsi (miehet)

Sunnuntai 2.11.
klo 9:30 Sveitsi – Tshekki (U19 pojat)
klo 12:30 Sveitsi – Tshekki (miehet)
klo 15:30 Suomi – Ruotsi (U19 pojat)
klo 18:30 Suomi – Ruotsi (miehet)

Kaikkia EFT-otteluita voi seurata suorissa nettilähetyksissä:
Hämeenlinnan EFT-lähetykset, Prahan EFT-lähetykset

Salibandy-tv

59 comments

  1. watson palvelu huono valinta, kokeilu jakson jälkeen 5euroa peli? Ei tule vetämään katsojia.

  2. 5€ ei mun mielestä ole paha hinta pelistä, jos vaan streemi toimii. Olen ostanut ja jatkossakin ostan kyllä matseja…

  3. Kritiikkiä ollut täällä paljon tapahtuman markkinoinnista, mutta näköjään turhaan, kun ainakin allekirjoittanut jäi ilman lippua lauantaille…

  4. Ai eiku ne on vaan sulkeneet ennakkomyynnin jo tässä vaiheessa, eli ovelta voi tiedustella… toki lähteäkö ajaa ja kokeilee onneaan onkin toinen asia:-)

  5. Itellä on turnauslippu. Näkkee kaikki pelit ja hintaa taisi olla 22€. Huomenna jo Elenialla kaikki pelit. Lauantai sama. Sunnuntaina pari ensimmäistä jää väliin. Oman salibandy turnauksen takia. Tullee hienot pelit.

  6. Piti varmuudeksi oikein kysyä asian perään, ja kyllä: EFT-lippuja saa myös Elenia Areenan ovelta.

    Mielenkiintoista päästä itsekin näkemään uusi komea halli ensi kertaa. Lienee vähän erilaista kuin silloin kun ennen sotia vedettiin lajin pääsarjaa turnausmuotoisena Punaportilla…

  7. Eikö muilla oo ongelmia tuon pirskatin Watsonin kanssa? Ikinä en oo yhtään peliä saanu näkymään millään vehkeellä, mikkään kone ei saa asennettua sitä ohjelmaa, mikä pyörittää niitä videoita.. itku kai tässä pääsee

  8. 5 euroa / peli on kyllä talven mittaan paljon enemmän kuin mikään maksukanavapaketti.

    Kun liitto ei enää maksa, niin katsojat sitten. Ehkä se onkin oikein. Mutta laajempaa yleisöä näin ei kyllä saada. Kallis ja laadultaan vaihteleva striimi ei montaa uutta katsojaa tuo.

  9. oli tuolla tvcomilla että sunnuntaina ois tsekki-suomi ja perjantaina ruotsi-suomi, pitääkö paikkaansa?

  10. Loistava viikonloppu tulossa salibandyn ystäville. Toivottavasti on myös tunnelma katossa Hämeenlinnssa ja katsomot täynnä.

  11. MIINKÄ IHMEHEN TAKIA NE OTTELUT NÄYTETÄHÄN TUOLLA WATSONISSA?

  12. On kuukausopimus juu, mutta peleistä pitää maksaa sen päälle. Tai ainakin näin oli kuukauden ilmaisen kokeilun aikana, eipä olleet nuo matsit ilmaisia. Lisäksi laatu oli luokkaa ”katselukelvoton”, minkä johdosta lopetinkin tilaukseni kokeilujakson päätyttyä.

  13. Jos Salibandyliitto tekee yhteistyötä Ylen kanssa niin miksi Yle ei noteeraa mitenkään Suomen maajoukkueen turnausta joka on vastaava arvoltaan kun esim. jääkiekon karjalaturnaus. Erikoista yhteistyötä!
    Yle näyttää saamaan aikaan kansallisen sarjan käsi- jalka- koripallon otteluita joten kysymys on oikeasti salibandyn arvostuksesta.
    Tulevan puheenjohtajan on nostettava salibandyn arvostusta myös median suhteen ja varmistettava että maajoukkueen pelit näkyvät Ylen kanavilla.

  14. No jo on kumma, jos tosiaan joutuu erikseen vielä matseista maksamaan vaikka on kuukausitilaaja. Ei kyllä mikään muu palvelu taida näin toimia? En siis kiistä, etteikö näin olisi, kosken tiedä, ihmettelen vain.

    Tosin liekö niin, että esim. Maikkarin Katsomossa joutuu maksamaan nyrkkeilyilloista erikseen vaikka olisi tilaaja.

    Ilman muuta pitäisi olla joku kuukausihinta, tyyppiä 19,95 ja sillä näkisi kaikki sählypelitkin.

  15. Mitä tuolla watsonin 4,95e näkee? Pelejä 24 tunnin ajan? yhden pelin?

  16. 5 euroo! Maksan mielelläni jos peli jossain joensuussa. Lähemmäks ajelen paikanpäälle. Älkää oikeesti viittikö, aatella jos menette paikanpäälle, puolet kalliinpaa. Loistava palvelu, jotka ei saa näkyyn niin menkää hommaan A-ajokortti.

  17. Joo ei kyse siitä, että liian kallista, mutta kun itse suurkuluttajana muttei minkään jengin fanina katsoisi mielellään monen monta peliä. Kuukausihinta, siis halvempi kuin joka peli erikseen, tekisi eetwarttia.

  18. Vuokraamo -> Salibandy-TV muistaakseni Watsonissa. Olisko ollut niin, että muut pelit tuolla on ilmaisia mutta Suomi-Ruotsi on maksullinen. Liigapelit on olleet kaikki maksullisia.

  19. 5 e on halpa, jos aikoo katsoa yhden tai kaksi peliä kuukaudessa. Nelonen Prolta taisi tulla matsi / vko ja hinta oli 19 e / kk. Ja kaupan päälle tuli futista, lätkää, amerikkalaista jalkapalloa jne. Ja lapsille piirrettyjä. 🙂

  20. Mistä löydän linkin, josta voin ostaa Suomi-Tsekki pelin katseluoikeuden? Ei nimittäin aukea tuo salibandyTV ollenkaan.

  21. Kannatti näköjään odottaa tätä turnausta koko pitkä viikko, kun sitten ei pysty kahtoon pelejä ollenkaan. Ei onneksi ollut ensimmäinen pettymys tällä saralla.

  22. Mistä saa rahat takaisin. Kyllä tällä touhuilulla katoaa nämä vahäisetkin katsojat, josta seuraa et ens vuonna ei ole enää varaa näyttää pelejä ainakaan tuolla sbtv:ssa.

  23. tästä opin etten watsoniä enää kokeile, kun ei myös toimi linuxissa. yle areena toimii, ja youtube myös. siis yleisesti.

  24. Liiton pitäisi siirtää kaikki nettipalvelut, tulospalvelut ja nettilähetykset Pääkallolle. Ainoa salibandymedia joka tuntuu toimivan.

    kyllä kyrsii salibandy-tv:n amatööripuuhastelu. ei luottoa…

  25. Salibandy-TV (http://salibandy-tv.fi/) on ainakin itsellä ihan rikki, kaikki sisältö puuttuu. Ei sinänsä yllätä.

    Watsoniin rekisteröitymällä (30pv ilmainen) onnistui lopulta saamaan melko surkean kuvan näkyviin, mutta helppoa se ei ollut (ekasta erästä ehti pari minuuttia katsoa)! Watsonissa Vuokraamo ja sieltä Salibandy ja sieltä Katso tms. ja sit syötetään joku koodi johonkin kenttään jne. Tuli vähän Tulospalvelu mieleen: valtava määrä klikkauksia ja kikkailua ja tätä toistetaan riittävän kauan niin saattaa tulla jotain näkyviin. Sitä en vielä ymmärrä, että joudunko tästä ilosta vielä jotain maksamaankin.

    Kiitos Salibandyliitto!

  26. Eikös toi tulospalevelu nyt oo ihan toiminut ok:sti? ei ainakaan mulla oo valittamista…

  27. Kuinka paljon saa salibandy-tv:n lähetys pätkiä, että saa vaatia rahat takaisin?

    Salibandymedia puhuu asiaa.

  28. Minä päätin jo silloin kun niitä ilmaisia liigamatseja tuolta Watsonin salibandy-tv:stä tuli että tänne en eurojani laita. Striimi katkes välillä puoleksi tunniksi, tuli takaisin, katkes taas. Ja vielä kuvanlaatukin oli kehno. Eikä ollut vaan yksi kerta kun näin kävi.
    Tulipahan muuten hienoa kuvaa tuolta naisten turnauksesta ja ilmaiseksi 🙂
    p.s. Teksti-TV:ssä ei ole mitään mainintaa näistä matseista. Onko vinkki jäänyt tekemättä?

  29. Olin EleniaAreenalla paikanpäällä,hieno halli,vaimo viestitti Hong Kongista, että iPadilla näkyy hyvin. Huomasi jopa meikäläisen katsomosta

  30. Koittakaa muistaa että tää sähly on ja pysyy apinan kengissä tällä näkyvyydellä ja puuhastelulla. Kyllä vois uhrata euroja kunnon toimioihin ei johtoportaan ylläpitoon.

  31. Mistäköhän vitusta mahtaa löytyä nuo pelit tuolta watsonista? Linkki vaan pääsivulle eikä vahingossakaan mitään suuntaa antavaa linkkiä löydy sieltä. Eipä sillä että tarttis vissiin ostaa kun tilaajien kokemuksia lukee. Ja samaa mieltä Faktan kanssa, että on todella lapsen kengissä säbän näkyvyys. Tuloksiakaan ei meinaa löytyä mistään. Ylen sivuilla jääkiekko sitä ja jääkiekko tätä, mutta säbästä ei sanaakaan. Live Tuloksista saa lopputuloksen selville, mutta maalintekijät ja maalikoosteet saa vissiin unohtaa…

  32. Tulokset ja maalintekijät löytää kv-salibandyliiton sivuilta, kuten aina ennenkin.

  33. Olisko ollu YLE:n kanssa neuvottelut kumminkin suunnitteilla / kesken, koska floorball.fi sivuilta löytyy otteluohjelman kohdalta maininta:

    ”HUOM. Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia TV-lähetysten johdosta.”

  34. Twitter tais olla ainoa paikka mistä seurata tilannetta vai oliko joku muu parempi? HästägsitäHästägtätä ei oikein meikäläiselle putoo.
    No nyt tuli sentään TekstiTV:hen päivitys, kuuliko joku hätähuudon?

  35. Hyvä toteutus kun watson alkoi toimia, erätaoilla hyvien haastattelujen lisäksi olisi voinut olla asiantuntijoiden analyysi jääkiekon tapaan.
    Tiitu oli paras pelaaja, muista ykkösketjun pelaajista jäi vaisumpi kuva.
    Kolmos kenttä kokonaisuutena selvästi paras, ei taitanut mennä yhtään omiin ja paine ja peli pidettiin kokoajan hyökkäysalueella.
    Mielenkiintoisten valintojen edessä on valmennus!

  36. Täällä toimi striimi täydellisesti koko poikien pelin ajan, miesten pelissä katkesi ehkä kahdeksi minuutiksi kansallislaulujen aikaan. Sen jälkeen toimi moitteettomasti, jossain välissä ekaa erää aavistuksen hyppi kohdasta toiseen, mutta muuten oikein hienosti. Ääni tuli, kuva oli hyvä ja hidastukset toimi, missään vaiheessa ei katkennut kokonaan. Vaihtelu ilmeisesti suurta, jos muilla on todella ollut ongelmaa noinkin paljon…

    Pelit löytyvät seuraavasti:
    1. Mene Watsoniin
    2. Valitse valikosta Vuokraamo
    3. Yläpalkista kohta ”Salibandyliiga”
    4. Ja sieltä Euro Floorball Tour.

    Kaikki muut striimit ovat maksuttomia, paitsi Suomen miesten pelit.

    Toivottavasti katsojiltakin löytyy sitä posia ja jaksatte tuota Watsonia kokeilla uudestaankin. Ymmärrän toki paremmin kuin hyvin, että kärsivällisyys on koetuksella, mutta omalle kohdalle tulleiden onnistuneiden käyttökokemusten pohjalta suosittelen kuitenkin kokeilemaan joskus toisenkin kerran.

    Ja samaan kommentiin vielä kiitokset kaksikolle Reponen-Kivilehto illan selostuksesta sekä Juhani Henriksonille astetta paremmista erätaukohaastiksista!

  37. Ilmaiselle palvelulle löytyy huomattavasti enemmän ymmärrystä kuin maksulliselle. Watson on maksullinen, eikä todellakaan mikään halpa edes. Joopa joo kuukauden kokeilu ja joku tsekki-ruotsi näkyy ilmaiseksi. Liigapelejä kun katsot tuolta yhden (1) viikossa niin hinnaksi tulee muikeat 30 euroa kuukaudessa.

  38. PERIATTEENKAAN VUOSI EN MAKSA!!!! Muualta maailmasta tulee lähetykset ilmaiseksi, mutta täällä on päätetty sitten velottaa. Ristus, että on ollut äijillä älliä! Jostain TV-tasoisesta lähetyksestä voisi maksaa, mutta jostain poikain puuhastelusta ei saa**na edes periaatteen vuoksi viitsi lähteä. Se, että pätkivästä lä-he-tykkksesss-ss-tä tulee vielä maksu on jo sama kuin ostaisit sokealle kuvakirjan joululahjaksi.

    Turha tulla väittämään tuotantokustannuksista ja laadusta ja laitteista. On tämä salibandy vain menetettyjen jääkiekkoilijoiden ja kaljamahojen laji. Hävetkää koko laji ja kaikki te paviaanit kannattajatkin s*****a. En lähde mihinkään Hämeenlinnaan. En edes tiedä missä sellainen läävä on! Enkä käytä Google Mapsiä. Jostain Moskovasta tulee jotain tyttöjen palloilua. Katso sitä sitten kun täältä muuta tule. 🙁

  39. Komppaan edellistä. Todellakin muualta maailmasta kaikki tulee ilmaisena JA SITTEN TÄÄLLÄ MEILLE SUOMALAISILLE EI NÄY LAINKAAN. Olette jälleen menettänyt yhden asiakkaan, vaikka olenkin jopa todella iso fani sb:lle, nyt ryssitte oikeen kunnolla, enkä hevillä tule takaisin. Turhaan maksoin koko EFT-paketin.

  40. Kun menee tuonne vuokraamoon, se näyttää vain tuota maksullista EFT pakettia. Tuleeko U19 peli sinne kun ollaan lähempänä peliä vai mikä on ?

  41. Mä ees löydä mitään vuokraamoa. Eipä oikeesti oo Watsonin sivut kovin helppokäyttöset. Tällä kertaa vika ei poikkeuksellisesti edes ole näppiksen ja datatuolin välissä.

  42. siis mitä helvettiä? floorball.fi etusivulla avaa salibandy-tv ja sieltä vaan avaa haluamansa lähetyksen eikä tarvii pelleillä minkään watsonin kanssa. näin ainakin itsellä toiminut

  43. Mutta joo nytku ajattelin, tajusin mitä tarkoitetaan:-). Itekin meen säbäsivujen kautta palveluun, löytyy matsit helposti…

  44. Striimit löytyy floorball.fi-sivuston kautta salibandy-tv:stä, eli täältä:
    http://salibandy-tv.fi

    TAI

    Watsonista (sisäänkirjautumisen jälkeen, eli täytyy luoda käyttäjätunnus!) muutama kommentti taaksepäin kirjoittamallani reseptillä.

    Itse olen tehnyt niin, että katson ilmaiset pelit salibandy-tv:n kautta ja Suomen miesten peleihin sitten ostan tuon katseluoikeuden Watsonista. Käsittääkseni katseluoikeuden ostettuaan Watsonin kautta näkee myös nuo ilmaisstriimit, edelleen siihen hintaan 4,95€.

  45. Ei hyvänen aika sentään tota liiton touhua. Maajoukkueen harjoitusturnauspelit maksullisia! Tämän pelleily jälkeen en osta ainuttakaan ottelustreamiä mistään, enkä yhtäkään lippua mihinkään maajoukkueen peleihin. Laittakaa nyt vielä tulospalvelukin maksulliseksi. Stnan pellet!

  46. Olen ollut ihan tyytyväinen tähän Watson/salibandytv -systeemiin. Laitoin läppärin hdmi -piuhalla töllöön kiinni ja kun läppäri ja töllö oppivat ymmärtämään toisiaan niin kivasti näkyy. Ainoastaan se harmittaa, että huomasin vasta tänään sen, että turnauksen kaikki ottelut saa 9.95 eurolla. Tietysti ilmaisuus olisi paras vaihtoehto, mutta tämä kelpaa tällä erää.

  47. Kyllähän ny vähä järkee tähän touhuun! Tälläisen vielä marginaali lajin ei pitäis pyytää hirveesti maksua maajoukkueen peleist, tärkeintä ois varmaa markkinoida kunnolla tuotetta erilaisilla tavoilla ja sittenkun on yleisöä ja seuraajia paaljonpaaaljon enemmän nii voidaan harkita maksullisia palveluja

  48. Kattelin tuossa juuri nuorten peliä ku vihdoin sain näkymään. Hieno peli, mutta se kuvanlaatu! Ei oo totta että Suomessa viittitään lähettää tollasta paskaa linjoille, hävettää. Onko se äijien peli samaa laatua? Tietääkö kukaan? Tsekeistä kun tuli naisten turnauksesta niin priimaa kuvaa että todella ihmetyttää tää touhu. Tosta Suomen kuvanlaadusta ei kyllä kannata maksaa senttiäkään.