Maajoukkueet

Suomen U19-pojat aloittivat EFT:n murskaavasti – Lastikka 6+3

31.10.
2014
4 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Suomen Ville Lastikka oli tänään vireessä. Kuva: Salibandyliiga

Suomen Ville Lastikka oli tänään vireessä. Kuva: Salibandyliiga

Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkue aloitti Hämeenlinnan EFT-turnauksen murskavoitolla.

Perjantaina pelattu ottelu Tsekkiä vastaan oli ohi jo ensimmäisen erän jälkeen, kun Suomen pojat latoivat seitsemän maalia Tsekin verkkoon. Lopulta Suomen voitto kirjattiin luvuin 1-17 (0-7, 0-7, 1-3). Suomen paras pistemies oli Ville Lastikka tehoin 6+3.

Mihin ottelu ratkesi?
Suomi oli alkuvihellyksestä lähtien Tsekin niskan päällä. Selvästi heikompi Tsekki ei saanut missään vaiheessa pelijuonesta kiinni ja Suomen pojat näyttivät kaapin paikan heti ensimmäisessä erässä. Kymmenen minuutin pelin jälkeen Suomi johti jo 0-3 ja summerin soidessa ensimmäisen erätauon merkiksi taululla komeili Suomen 0-7 johtoasema.

Toinen erä oli ensimmäisen toisinto. Tsekit olivat vieläkin lähtötelineissään kun suomalaiset rullasivat jo useamman kierroksen etumatkalla. Suomi painoi toiseen erään vielä toiset seitsemän kaappia ja kolmanteen erään kolme rysää.

Ottelun hahmo?
Hämeenlinnan Steelerssin Ville Lastikka edusti Suomea kotihallissaan ja sai siitä selvästi lisäenergiaa. Tehot 6+3 kirjauttanut Lastikka oli yksi Suomen monista onnistujista. Lastikka jäi pisteen päähän kaikkien aikojen nuorten yksittäisen pelin piste-ennätyksestä.

Ottelun puheenaihe?
Vaikka tasoero oli tiedossa, niin tuskinpa kukaan 1-17 voittoa odotti. Suomi oli ottelussa ylivoimainen, ehkä jopa liiankin. Tällä tasolla ei pitäisi näin suurta eroa voida syntyä. Joka tapauksessa Suomen poikien esitys oli todella miehekäs ja tästä on hyvä lähteä kohti EFT:n loppupelejä Ruotsia ja Sveitsiä vastaan.

Suomen miesten maajoukkue kohtaa Tsekin tänään kello 19.00. Ottelu lähetetään suorana SalibandyTV:ssä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Katsomossa istunut
31/10/2014
Hyvä pojat! Ihmettelin, miksi ennen peliä ei tunnelmaa kohotettu valoshowlla, jonka aikana pelaajat olisi yksitellen esitelty yleisölle. Nyt esittely tehtiin jo ennen kuin pelaajat edes olivat kentällä. Miesten pelissä yritettiin jonkinlaista valoshown tapaista, mutta aika amatöörimäistä touhu oli siinäkin. Toivottavasti jatkossa saadaan kunnon esittelyt ja tunnelman kohotus heti alkuun.
Saint
31/10/2014
Luukkonen tekijä mies, saanut krp:een hyvään iskuun ja nyt valittu nuorten mj näyttää erittäin hyvältä tässä vaiheessa.
Ei muuta kuin.....
31/10/2014
Takki auki seuraaviin peleihin. Pitää muistaa että vastustaja lensi samana aamuna matsiin, hyvin keskittyneenä ja valmistautuneena.
samaa
31/10/2014
..juu samaa mieltä edellisen kanssa, toivottavsti suomalaiset eivät voita koskaan yhtään mitään...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.