Miehet

Tulikuuma Manninen pöllytti Erän verkkoa – TPS:lle pisteet Raumalta

22.10.
2014
11 Kommenttia
0
Miehet
Happeen Jami Manninen (toinen vas.) vietti keskiviikkona neljän maalin iltaa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Happeen Jami Manninen (toinen vas.) vietti keskiviikkona neljän maalin iltaa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua, joissa mestari Happee kukisti vieraissa Tapanilan Erän 9-4 ja TPS Raumalla SalBan 3-2. Liigapelit jatkuvat heti perjantaina kun Oilers isännöi kotonaan Kooveeta.

Happee jatkaa sarjakärjessä puhtaalla pelillä kun illan voitto oli kuudessa ottelussa kuudes. Palkintopöydän puhdisti pistepörssin kärkimies, juuri kuukauden pelaajana palkittu ja maajoukkueeseen valittu Jami Manninen, joka laukoi Happeen maaleista neljä.

– Pitää nähdä tuloksen taakse, ja tänään oltiin paikka paikoin kyllä aika sekaisin, Jami Manninen itse vähätteli selvää voittoa.

– Tehtiin kuitenkin mitä tarvitsi, ja se riitti pisteisiin. Kevääseen mennessä on kuitenkin vielä paljon töitä edessä.
Samoilla linjoilla oli Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen.

– Kaksi pistettä tyydyttää eikä niitä ole vieraspeleistä Erää vastaan yleensä paljoa kertynyt. Omassa pelissä on jäljellä paljon tekemistä eikä tänäänkään vielä pystytty ehjään 60-minuuttiseen. Eniten ilahduttaa, että päästettyjen maalien määrä on saatu aika pieneksi.
Toni Kuosmanen laukoi Happeen maaleista kaksi, Juuso Heikkinen kirjautti 1+1 ja Petri Kauko 0+2.

Raumalla SalBa johti peliä vielä viimeisen kymmenminuuttisen alkaessa, mutta ssummeriin saakka ei nousija kokemus vielä riittänyt. Ville Hirvisuo petasi ensin Antti Nurmisen laukoman tasoituksen, ja kolme minuuttia ennen loppua hän syötti Oliver Järvisen TPS:lle iskemän voittomaalin. Illan täysi pistepotti katkaisi TPS:n neljän ottelun tappioputken.

Happeella on liigakärjessä nyt kahden pisteen etumatka kvartettiin SSV, SPV, OLS ja NST. Hännillä Josba on ainoana nollakerhossa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pk+seutu
22/10/2014
Erä on tommonen pikkunätti nykyään. On pukua coacheilla, yritetään näyttää mediaseksikkäältä, kaikki on nättiä.
Juspe
22/10/2014
No eiks se oo hyvä, että jotain ryhtiliikettä tapahtuu että väki tulis peleihin? Kai se nyt on huomattu muista lajeista aikapäiviä sitten, että ulkourheilulliset jutut on vaan tärkeitä. Miksi säbän pitäisi tästä poiketa? Go Erä! Jotain meininkiä pk-seudun ottelutapahtumiin!
mosa
22/10/2014
Kyllähän bergmanilla ollu jo monta kautta sitten puku päällä.
tölli
23/10/2014
Kumpi parempi. Pikku nättii kontaten vai tulosta ilman mediaseksikkyyttä. Tavoite mediaseksikkyydellä tulosta mutta ei vörki...
Paikalla
23/10/2014
Hyvä yleisömäärä eilen erällä, se on yksi tärkeimmistä lajin kehittämisessä
Mies
23/10/2014
Mielenkiintosta, että Erän ja Classicin hyvää duunia kritisoidaan ja ihannoidaan "yrittämättä pärjäämistä" ala Henri Johansson ja kumppanit. Sääliksi käy.
Ilmari
23/10/2014
Erällä upeaa panostusta ottelutapahtumaan. Hienot puitteet ja hyvin järjestetty ottelutapahtuma tuovat toivottavasti jatkossa uusia kasojia lajin pariin. Toivottavasti myös muissa seuroissa herätään ottelutapahtumiin panostamiseen.

Tämä vie lajia eteenpäin. Hyvää tomintaa ERÄ!
Ilmaiset liput
23/10/2014
ei vie lajia tai seuraa eteenpäin.
Espoo
23/10/2014
Erällä ja Classikilla parhaat olosuhteet järjestää ottelutapahtuma joista muut seurat voivat ottaa mallia.
Ilmari
23/10/2014
Kyllä ilmaisten lippujen jakaminen hyvin mietittynä ja toteutettuna vie lajia eteenpäin. Esimerkiksi SSV:n nerokas markkinointikikka oli jakaa kaikille pääkaupunkiseudun junnuille ilmainen kausikortti. Junnu peliin mennessään tuo mukanaan maksavat isät ja äidit. Ja vaikka ei joka kerta isät ja äidit olisikaan ostamassa lippuja tapahtumaan, niin mitä sitten, junnut saavat nähdä taitavien liigapelaajien esityksiä kentällä ja toivottavasti se motivoi kehittämään omia taitoja.

Lisää luovuutta markkinointiin ja pelitapahtumien kehittämiseen. Kaikki tämä vie varmasti lajia eteenpäin.
Yx+dumari
23/10/2014
Hyvä erä..harmi et joukkueen pelaajamateriaali ei riitä täl hetkel ja lehtisen lepo huono homma..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.