Miehet

Vahva alku siivitti SSV:n voittoon Classicista – ”Ei oltu yksinkertaisesti valmiita peliin”

25.10.
2014
0 Kommenttia
0

Classicin huono valmistautuminen kostautui joukkueen kohdatessa SSV:n Salibandyliigan lauantain huippuottelussa, ja ottelu päättyi SSV:n 5-3 (4-0, 1-0, 0-3) voittoon. SSV viimeisteli ensimmäisessä erässä tehokkaasti, mikä riitti voittoon vaikka Classic saikin viimeiseen erään kirin päälle.

Voiton myötä SSV nousi 12 pisteeseen ja on piikkipaikalla yhdessä Happeen ja SPV:n kanssa. Classic on seitsemännellä sijalla kahdeksan pisteen turvin.

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelun ratkaisu tapahtui jo ennen peliä. Vieraiden valmistatuminen ei tainnut mennä ihan putkeen, kun Classic otti ensimmäisen viiden minuutin aikana kaksi jäähyä, jotka molemmat SSV sai käytettyä hyväkseen. Vielä kun Roni Laasonen ja Miko Kailiala naulasivat ennen ensimmäisen erän puoliväliä, niin Classicin selkärangassa kuului pieni narahdus. Kun vielä toinen erä meni kotijoukkueelle, niin kolmanteen erään jäi liian paljon kurottavaa.

Ottelun hahmo?
Ottelun hahmot löytyivät molempien tolppien välistä. SSV:n Santtu Strandberg ja Classicin Lassi Toriseva ottivat molemmat kovia torjuntoja ja lukemat olisivat ilman näitä kavereita olla aivan toisenlaiset.

Ottelun puheenaihe?
Vierasjoukkueen tahmea alku oli luonnollisesti puheenaiheena. Ensimmäisen 11 minuutin jälkeen peli 4-0, joten kysymykseksi nousi minkälaiset lukemat tänään nähdään. Classic kuitenkin ryhdistäytyi ja pelasi ottelun kunnialla loppuun.

Kommentit:
– Ei oltu yksinkertaisesti valmiita peliin. Tekemisen taso notkahti mitä lähdettiin sitten korjaamaan. Siitä pitää olla tyytyväinen, että suoritettiin kuitenkin loppuun asti kunnialla. Hyvien matsien jälkeen peliin valmistautuminen on pelaajien haaste, summasi Classicin Jarkko Rantala.
– Eilen istuttiin pitkään yhdessä ja katseltiin videolta lähinnä omaa tekemistä. Palloa heitettiin siis pelaajille ja laitettiin heidät miettimään mitä tulevat Classicia vastaan toteuttamaan. Olivat siis tehneet läksynsä, totesi tyytyväinen SSV:n Mika Ahonen.

Tilastohuomiot:
SSV: Roni Laasonen 2+0, Mikael Järvi 0+2, Santtu Strandberg 20 torjuntaa.
Classic: Lassi Vänttinen 3+0, Krister Savonen 0+2, Lassi Toriseva 34 torjuntaa

Lauantain liigakierroksen muut tulokset:
Indians – SPV 6-7
OLS – Salba kesken tilanteessa 5-1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Kare Westerlund

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.