Miehet

Video: Blue Fox-SBS Wirmo kaikki maalit – Varjosen rysty ja Lännistön huvittava tuuletus

26.10.
2014
1 Kommentti
1

SBS Wirmo haki kovan päänahan Blue Foxin kotiluoltasta lauantaina, kun se voitti siniketut lukemin 4-5. Ottelun herra ja hidalgo oli tehot 1+2 tehnyt Jani Varjonen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ohion
27/10/2014
Viime kauden sensaatiojoukkue näyttäisi taas päässeen omalle tasolleen. Maalikoosteen perusteella Wirmolla oli kovempi tahto voittaa tämä taistelu. Toivottavasti pelit jatkuvat yhtä hyvinä, niin luvassa on varmasti yhtä tasainen divarikausi kuin viimeksikin. Onnea molemmille joukkueille jatkoon.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.