Miehet

Video: Classic-Erä kaikki maalit – Aarnion komea harhautus ja Pihan no look-syöttö

20.10.
2014
1 Kommentti
0

Tampereen Classic oli eilen armoton kotikentällään ja vei voiton Tapanilan Erää vastaan luvuin 11-4 (3-0,4-3,4-1). Kotijoukkueen pistetehtailusta vastasivat tutut miehet, kun Lassi Vänttinen taiteili tehot 1+3 ja Niko Juhola sekä Sami Johansson laukoivat hattutemput mieheen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Toni
23/10/2014
Huono video. Maalitilanteen rakentelua ei näytetä ollenkaan. Ennen maalia näkyy n. sekunti mutta maalin jälkeen näytetään kun pelaajat läpsyttelevät käsiään. Ketä se kiinnostaa, maalit videoihin ja nimenomaan tilanteet jotkajohtivat maaliin eli n. 5s ennen maalia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.