Miehet

Video: Classic-Koovee kaikki maalit – Savonen ja Juhola nöyryytyksen päätirehtööreinä

16.10.
2014
2 Kommenttia
0

Classic murjoi Kooveen peräti 12-3 miesten Salibandyliigan Tampereen herruusottelussa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Classic karkasi jo avauserässä, jonka joukkue voitti 3-0, ja kahden erän jälkeen lukemat taululla osoittivat Classicin paremmuutta 7-1. Ottelun hahmoja olivat viisi maalia syöttänyt ja poikkeuksellisesti sentterin paikalla pelannut Krister Savonen sekä neljästi osunut Niko Juhola. Classicin kakkoskenttä teki kaikkiaan 8 maalia, kun Lassi Vänttinen kokosi 3+1, ja myös puolustaja Nico Salo osui kertaalleen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
TietoEnator
16/10/2014
Voisikohan kuvaajalle laittaa signaalia, että ei kuvan tarvitse olla loppuun asti zoomattuna koko ajan. Tulee pää kipeeksi, kun kuva poukkoilee edes takaisin.

Tämä siis rakentavana palautteena, älkää vaivautuko kommentoimaan vastaan, että "kiva heti alkaa marmattamaan kun joku talkootöinä kuvaa maalikoosteita ilman palkkaa omasta selkänahastaan".
doktriini
16/10/2014
100% komppaus tähän. Hieno kooste mutta vielä kun ehtis nähdä mitä tapahtuu. zuumia loitommalle kitoss...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.