Miehet

Video: Erä-NST kaikki maalit – Valavuo 2+1, Aro 1+2

11.10.
2014
2 Kommenttia
0

Lappeenrannan NST kävi perjantaina kaivamassa voiton Tapanilan Erästä Vantaan Energia Areenalla lukemin 4-6 (1-2,1-2,2-2). NST:n tehokkaimpana hääri Otto Valavuo tehoin 2+1. Kotijoukkueen puolustaja Tommi Aro nakutti 1+2. NST on nyt kolmen voiton turvin viidentenä ja kahdesti voittanut Erä taasen seitsemäs.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jusu
11/10/2014
NST on ns. paperilla heikentynyt viime vuodesta, mutta kentällä se ei näy. Sarjataulussa nyt viides ja kun kaataa sunnuntaina Tepsin ja lauantaina SalBan niin on vielä korkeammalla. Päävalmentaja Petri Heino tekee todella hyvää työtä, osaa kasvattaa "nimettömistä" junnuista liigapelaajia. Materiaalin kapeus (yksi veskari, kolme liigatason pakkia) voi kyllä kaataa NST:n kauden aikana pahasti.
FBI
11/10/2014
Joukkue pelaa tosiaan hyvin viisikkona.
Toivon mukaan on tarpeeksi kunnianhimoa koutsilla ja tekee joukkueesta pallolla dominoivan.
Jos on oppimikykyinen pelaajisto kyse on vain mitä halutaan...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.