Video: Happee-hyökkääjä hauskuutti jälleen sujuvalla rallienglannilla – ”Mooseteatter good”

Peter Kotilainen painotti jälleen hotellilla nukkumisen tärkeyttä haastattelussa. Kuva: Youtube/IFF

Peter Kotilainen painotti jälleen hotellilla nukkumisen tärkeyttä haastattelussa. Kuva: Youtube/IFF
Peter Kotilainen painotti jälleen hotellilla nukkumisen tärkeyttä haastattelussa. Kuva: Youtube/IFF

Peter Kotilainen tunnetaan pelitaitojensa lisäksi hieman kankeasti sujuneista haastatteluista, jos kielenä on ollut englanti. Parhaillaan Zürichissä pelattavassa Champions Cupissa Kotilainen joutui jälleen haastateltavaksi, eivätkä vastaukset vieläkään häikäisseet analyyttisyydellään.

Monet muistavat reilun vuoden takaisen tapauksen, kun Kotilaista haastateltiin junioreiden MM-kisoissa. Vastaukset olivat niin jäätäviä, että videosta tuli koko kisojen katsotuin.

Zürichissä Kotilainen pääsi tällä kertaa jopa mainostamaan Jyväskylän Hirviteatteria. Koko haastattelu on katsottavissa alla olevasta videosta.

14 comments

  1. Huonoa ”vitsiä”, pysyisi poissa kameran edestä vaikka pyydettäisiin. Häpäisee Suomen kansan kerta toisensa jälkeen!

  2. En hyväksy tollaisia huumorimiehiä. Elämän pitää olla vakavaa!!!

  3. Käsittämätön spede! Toki jos tuolta jyväkylän suunnalta mauri pekkarinen äänestetään eduskuntaan eseissa vaaleissa peräkkäin niin kertoo jo paljon paljon tuon porukan älykkyydestä.
    Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  4. Joo nyt meni yli. Kerran moosetheater olis hauskuuttanut, mutta ei selkeästi poika ymmärrä, että toimittaja tekee työtään ja joitain kiinnostaakin pelaajien mietteet. Lähtökohtaisesti pelaajahaastattelut ovat kyllä turhia ja vain ani harva pystyy oikeasti antamaan katsojille lisäarvoa.

  5. On hienoa, että uskaltaa ja on rohkeutta mennä haastatteluun vaikka ei englanninkieli halussa olekaan.
    Englanninkielellä ei salibandya pelata, eikä sen osaamattomuudella Suomea häpäistä !

    Onnea Peter ja koko joukkue tähän astisesta menestyksestä, yksi peli jäljellä ja voittoa toivotaan. On ollut ilo seurata koko joukkueen tekemistä Sveitsissä. 🙂

  6. Katsoja ei ilmeisesti tajunnut, että kyseessä oli lapsellinen jyväkyläläinen läppä. Kerran tehtynä ehkä hauskaa, mutta uudestaan tehtynä lapsellista typeryyttä. Häpeällistä idiotismia.

  7. Eihän tuo nyt ollut edes millään tasolla hauskaa. Miten kaveri on voinut läpäistä suomalaisen koulujärjestelemän, jos ei osaa tuottaa edes yhtä sanaa englantia? Myötähäpeä oli ainoa tunne, joka tämänä videon myötä heräsi.

  8. Kyseessä ei ole lapsellinen Jyväskyläläinen läppä, kaikilta ei vain englanninkieli luonnistu.
    Toiset ymmärtävät englanninkieltä mutta eivät osaa sitä itse tuottaa. Menevät lukkoon kun pitäisi puhua vieraalla kielellä, jolloin sanat katoavat.
    Ja todella moni suomalainen ikään katsomatta ei ymmärrä eikä puhu englantia. Onko siinä jotain kummallista ??

    Peterin ei tarvitse joka asiassa olla paras, riittää kun on hyvä jossain !

  9. Huumori on taitolaji. Hyvä että on pilkettä silmäkulmassa. Ei tämä elämä ole niin vakavaa. Nautitaan elämästä ja hymyillään!☺