Naiset

Video: Happee-SB Vantaa kaikki maalit – Timonen 2+3, Helminen 2+2

13.10.
2014
0 Kommenttia
1

Happee avasi kauden voittotilinsä naisten Salibandyliigassa lauantaina sarjanousija SB Vantaan kustannuksella. 13-4 päättyneestä kamppailusta on nyt tarjolla maalikooste.

Happee repäisi ensimmäisessä erässä jo viiden maalin johdon, eikä SB Vantaa pienestä kiristä huolimatta toipunut enää tästä. Happeen tehokkaimmat olivat 2+3 iskenyt Jenni Timonen ja puolustajan paikalta 2+2 luutinut Johanna Helminen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.