Miehet

Video: Happee-TPS kaikki maalit – Manninen 4+1, Peter Kotilainen 2+2, Panu Kotilainen 3+0

19.10.
2014
1 Kommentti
0

Jyväskylän Happee jatkoi vakuuttavia otteitaan miesten Salibandyliigassa ja kaatoi TPS:n kotonaan lukemin 10-3 (1-0,3-1,6-2). Happee on nyt voittanut kaikki viisi otteluaan ja johtaa Salibandyliigaa maalieron 54-19 turvin. TPS:lla on kasassa neljä pistettä kahdeksasta ottelusta ja se on tällä hetkellä sarjan 11.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Juristi
19/10/2014
Mistä nää Tepsin veskarit on oikein revitty näihin peleihin? Divari tason veskareita korkeintaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.