Miehet

Video: Indians-TPS kaikki maalit – Lundströmin taidokas ohjaus, Hyytiäisen kynäilyt

09.10.
2014
0 Kommenttia
0

Indians otti keskiviikkona kauden ensimmäisen voittonsa kaatamalla TPS:n kotikentällään lukemin 9-4 (5-2,3-1,1-1). Kotijoukkueen tehokkaimpina esiintyivät Lauri Westerholm tehoin 2+1 ja Sami Niskanen kahden tehdyn maalin voimin. TPS:n Jani Hyytiäinen teki yhden maalin ja keräsi yhden syöttöpisteen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.