Naiset

Video: Koovee-Classic kaikki maalit – Eliisa Alanko 2+2, Veera Kauppi 2+1

25.10.
2014
1 Kommentti
0
Naiset
Classicin Eliisa Alanko (6) niittasi tehot 2+2 paikallisvastus Kooveen verkkoon. Kuva: Esa Takalo

Classicin Eliisa Alanko (6) niittasi tehot 2+2 paikallisvastus Kooveen verkkoon. Kuva: Esa Takalo

Naisten Salibandyliigassa pelattiin perjantaina paikalliskamppailu, kun Koovee haastoi sarjakärkenä paistattelevan Classicin kotikentällään. Classic otti derbyssä kauden viidennen voittonsa lukemin 4-7 (1-4,1-1,2-2).

Tehotilastoissa esiintyivät tutut nimet kun Classicin Eliisa Alanko iski tehot 2+2 Kooveen verkkoon ja Kooveen Veera Kauppi onnistui 2+1-tehopisteiden arvoisesti. Classicin Nina Rantala ja Alisa Pöllänen nakuttivat kaksi maalia molemmat. Samaan tekoon syyllistyi myös Kooveen Annika Kulmala.

Classic siis jatkaa tappiottomana sarjakärjessä 10 kerätyn pisteen turvin. Kooveella on kasasa kuusi pistettä ja se oikeuttaa tällä hetkellä viidenteen sijaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
päällikkö
26/10/2014
Toivottavasti "super" Salla saa jatkaa 1kentän keskellä on meinaan vielä kauden edetessä yksi parhaista liigassa ja ehkä se viimeinen naula mestaruus arkkuun.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.