Naiset

Video: Koovee löi Happeen toistamiseen viikon sisällä – Hietanen 3+1

19.10.
2014
1 Kommentti
0

Lauantaipäivänä Happee saapui Naisten Salibandyliigassa Kooveen vieraaksi Tampereelle. Kotijoukkue oli erityisesti ottelun avauspuoliskolla terävämpi maalipaikoissaan ja vei pisteet loppulukemin 7-2 (2-0, 2-0, 3-2). Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Joukkueet kohtasivat myös maanantaina Suomen Cupin ottelussa ja silloin Jyväskylässä pelatussa ottelussa Koovee oli parempi numeroin 4-5, eli tamperelaisryhmä kaatoi Happeen kahdesti viikon sisällä. Tämänpäiväisessä ottelussa Kooveen johtava pelaaja oli mallikkaat 3+1 tehot kellottanut, terävillä pyörähdysrannelaukauksilla osumia viimeistellyt Senni Hietanen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Laakso
19/10/2014
Hyvä Koovee, tyylikäs kooste. Hienoa, että naissalibandynkin julkaisuihin osataan edes jossain panostaa. Kiitos.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.