Miehet

Video: Koovee-SalBa kaikki maalit – Salin 3+2, Lehtinen 0+4

02.10.
2014
3 Kommenttia
0

Koovee tykitteli tänään Rauman SalBan kumoon lukemin 10-5 (1-1,4-0,5-4). Kotijoukkueen maalitehtailusta vastasivat eritoten 3+2-tehoille yltänyt Eemeli Salin sekä neljä maalisyöttöä tarjoillut Miro Lehtinen. Vieraiden Jani Lehtoniemi osui hattutempun arvoisesti.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pk+seutu
02/10/2014
Nättejä maaleja Koovella
ercs
02/10/2014
Ei oo Kooveen peli kyllä vielä häikässyt, Josballa ja Salballa molemmilla puolustaminen aivan kuutamolla ja ilmasia maaleja on pojat saaneet mättää.... Happeeta vastaan olikin sit vähän toinen sävel...

Liiganousijallakin tulee aika tuskanen kausi jos ei joukkueena puolustaminen ala onnistua...
Noinko
02/10/2014
Onhan tuo nyt jäätävän huonoa tuo Salban puolustaminen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.