Miehet

Video: M-Team-ÅIF kaikki maalit – Herlinin veivi, Reunamäen ratkaiseva rankkari

07.10.
2014
6 Kommenttia
0

M-Team ja ÅIF mittelivät paremmuudestaan Divarissa lauantaina. Kotijoukkue M-Team vei voiton lopulta lukemin 6-5 (2-3,3-2,1-0). Kotijoukkueen Riku Reunamäki merkkautti itselleen neljä maalia, joihin kuului myös ottelun voitto-osuma. Vieraiden Miro Herlin nakutti 2+2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Rafa
07/10/2014
Ensin hylättiin veivi mutta sitten yhtäkkiä hyväksyttiinkin. Veivi on aina korkea maila, en voi ymmärtää millä perusteella näitä hyväksytään.
Norsun muisti
07/10/2014
Videon perusteella on hiukan vaikea sanoa, millä korkeudella maali tehdään, mutta päädyssä oleva tuomari näyttää heti keskustelevansa toisen tuomarin kanssa asiasta. Videolla ei siis ainakaan näy maalin hylkäämistä missään vaiheessa. Enkä ymmärrä miten veivi olisi jotenkin automaattisesti aina korkea, mutta Rafa on tietysti oikeutettu mielipiteeseensä, olipa sillä sitten todellisuuden kanssa tekemistä tai ei.
seuraaja
07/10/2014
''Rafa'', haluatko kertoa millä perusteella ''veivi on aina korkea maila''?
Rafa
07/10/2014
Korkean mailan rajahan on polvi. Itse en ole ikinä nähnyt veivimaalia tehtävän ilman että maila ei olisi polven yläpuolella.
Jymy
07/10/2014
Rafa, mitä sarjaa sinä käyttomassa? Lantiotasoltakin tehdyt maalit hyväksytään nykypäivänä poikkeuksetta kunhan siitä ei ole kenellekkään aiheutunut vaaraa. Lantiosta ei enää ole pitkä matka ylärimaan...
Zorro maalit jakaa näköjään edelleen kansan kahtia. Kaikki julkisuus on lajille hyväksi, erityisesti vahvat persoonat. Lajille ominaistahan on että pallo tulee saada vastustajan maaliin, tavalla tai toisella. Jos joku on niin taitava että se onnistuu "Zorrottamalla", hyvä niin.
S
08/10/2014
Ei näköjään turhaa ole tätä Reunamäkeä hehkutettu...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.