Video: M-Team-ÅIF kaikki maalit – Herlinin veivi, Reunamäen ratkaiseva rankkari

M-Team ja ÅIF mittelivät paremmuudestaan Divarissa lauantaina. Kotijoukkue M-Team vei voiton lopulta lukemin 6-5 (2-3,3-2,1-0). Kotijoukkueen Riku Reunamäki merkkautti itselleen neljä maalia, joihin kuului myös ottelun voitto-osuma. Vieraiden Miro Herlin nakutti 2+2.

6 comments

  1. Ensin hylättiin veivi mutta sitten yhtäkkiä hyväksyttiinkin. Veivi on aina korkea maila, en voi ymmärtää millä perusteella näitä hyväksytään.

  2. Videon perusteella on hiukan vaikea sanoa, millä korkeudella maali tehdään, mutta päädyssä oleva tuomari näyttää heti keskustelevansa toisen tuomarin kanssa asiasta. Videolla ei siis ainakaan näy maalin hylkäämistä missään vaiheessa. Enkä ymmärrä miten veivi olisi jotenkin automaattisesti aina korkea, mutta Rafa on tietysti oikeutettu mielipiteeseensä, olipa sillä sitten todellisuuden kanssa tekemistä tai ei.

  3. Korkean mailan rajahan on polvi. Itse en ole ikinä nähnyt veivimaalia tehtävän ilman että maila ei olisi polven yläpuolella.

  4. Rafa, mitä sarjaa sinä käyttomassa? Lantiotasoltakin tehdyt maalit hyväksytään nykypäivänä poikkeuksetta kunhan siitä ei ole kenellekkään aiheutunut vaaraa. Lantiosta ei enää ole pitkä matka ylärimaan…
    Zorro maalit jakaa näköjään edelleen kansan kahtia. Kaikki julkisuus on lajille hyväksi, erityisesti vahvat persoonat. Lajille ominaistahan on että pallo tulee saada vastustajan maaliin, tavalla tai toisella. Jos joku on niin taitava että se onnistuu ”Zorrottamalla”, hyvä niin.