Video: Mika Kohonen maalin makuun paluuottelussaan – Storvreta taipui silti Mullsjölle

Mika Kohonen pääsi heti maalin makuun paluuottelussaan. Arkistokuva: perwiklund.se
Mika Kohonen pääsi heti maalin makuun paluuottelussaan. Arkistokuva: perwiklund.se

Masennuksen selättänyt Mika Kohonen palasi kentälle eilen Ruotsin liigassa Storvretan paidassa. Kohonen onnistui heti maalinteossa Rickie Hyvärisen syötöstä, mutta Mullsjö oli viime kauden finalisteille tästä huolimatta tyly isäntä voittaen ottelun lukemin 6-5.

Videon parasta antia ovat Kohosen maalin lisäksi Mullsjön Kevin Lundgrenin neljä maalia, sekä Storvretan Alexander Ruddin taidokas rankkari ja kaksi maalisyöttöä ylivoimalla.

10 comments

  1. Heh ”On se kova” aikamoista liiottelua, maalin puttaa tyhjiin ja yhdessä maalissa omiin antaa järkyttävän harhasyötön..

  2. Ihmettelen kovasti Kettusen valintoja. Yks ei pelannu puoleen vuoteen ja on masentunu. Toinen ei osaa syöttää, veivaa veivaa ja useimmiten menettää eli mitä ihmettä esim. Hänninen tekee ns. maailman nopeimmassa salibandyjoukkueessa. Sama Oilersissa. Onko nopein salibandy jo unohdettu – ei ole hetkeen puhuttu mitään.

  3. ”On se kova” voidaan sanoa jostain semijunnusta. Mika Kohosesta kuuluu sanoa ”hän on kovin”. Kai te teiniurpot ymmärrätte että kyseessä on maailman kaikkien aikojen paras salibandyn pelaaja, joka olisi edelleen Suomessa superylivoimainen.

    Mika esim. pelasi keväällä Storvretan ykköskentän sentterinä Falunia vastaan Ruotsin finaalissa. Falun voitti ottelun jatkoajalla. Jos kiinnostaa verrata sen pelin tasoa Suomen junnuliigaan, niin katsokaa mikä tahansa Happeen peli tältä kaudelta (pelkkiä voittoja, tehtyjen maalien ka yli 10) ja sen jälkeen Champions Cup finaali Happee-Falun.

    Sitten voitte miettiä Mika Kohosen tasoa muihin suomalaisiin verrattuna.

  4. Jos ajattelet ”Mihun” olevan menneen talven lumia, niin nimeäpäs alkuun Suomesta vaikka 3 parempaa keskushyökkääjää. VAROITUS! Älä nimeä Jussi Pihaa tai ketään Olsin / Indiansin pelaajista. Vaarana on tappaa lajista jotain ymmärtävät nauruun.

  5. tottakai Kohosen nykytila kannattaa testata ja pääsee juttelemaan kaverin kanssa ajan kanssa, outoa marinaa

  6. Eiköhän Rasmus Enström nyt kuitenkin. Ole tällä hetkellä maailman kovin salibandy pelaaja. Niklas Jihde ja Mika Kohonen olivat erään aikakauden parhaita pelaajia. Mutta maailma muuttuu eskoseni

  7. Rasmus Enström ja koko Falunin ykkönen on semmoinen ketju, mistä jokaisen junnupelaajan kannattaa katsoa kuinka tätä lajia pelataan! Pallo liikkuu ja jätkät liikkuu koko ajan. Aina puhutaan pallon liikkeestä, mutta jos seisot paikallaan, et ole vapaana.

    Jokatapauksessa odotan viikonloppua ja Mihun kunnon näkemistä. Sittenpähän näkee missä iskussa se on. Eiköhän se näytönpaikan ansaitse?