Miehet

Video: Nokian KrP-OLS kaikki maalit – Andersson ratkaisi isännille lopussa

13.10.
2014
13 Kommenttia
0

Nokian KrP kaatoi OLS:n lukemin 9-7 miesten Salibandyliigassa lauantaina. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Raholan isännät menivät avauserässä jo 5-1-johtoon Antti Naskalin hattutempun johdolla, mutta OLS hiipi kamppailun edetessä peliin mukaan. Lopussa jatkoaika häämötti jo, mutta KrP:n Rene Andersson otti ratkaisut omiin käsiin. Ensin 8-7 ajassa 57.50 ja lopussa vielä 9-7 tyhjään rysään.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JZ
14/10/2014
Mikä on muuten pointti näiden yleisömäärien tarkoituksellisessa vääristelyssä? Halutaan näyttää ulospäin suositummalta lajilta kuin ollaankaan?

Eihän sillä kai sen suurempaa väliä ole kun tärkeämpää on toki itse peli, mutta pistää välillä silmään. Tuollakin ilmotettiin olevan 485 katsojaa jossa oli liikaa varmastikin yli puolet.
Pk+seutu
14/10/2014
En ymmärrä myöskään samas asiaa. Nokian peleissä on noin 80-100 per peli
Sponsori
14/10/2014
Erittäin samaa mieltä. Olisi hyvä tietää todelliset määrät ja parasta olisi maksaneet katsojat. Liigan määrät divariin nähden on kyllä surkeat.
Noinko
14/10/2014
En keksi muuta syytä kuin edut mahdollisissa yhteistyöneuvotteluissa sponsoreiden kanssa. Esitetään, että peleissä käy katsojia ja voidaan jokunen satalappunen enemmän pyytää markkinoinnissa tapahtumissa.
fiilistelijä
14/10/2014
Liigan katsojamäärät moneen 2divari jengiinkin aivan surkeat, vähä yritystä peliin
JZ
14/10/2014
No eipä nyt liiotella :D Ei kyllä siellä missä väki ei käy liigapelejäkään katsomassa, käydä senkään vertaa alasarjamatseja. Onhan peleissä nyt kuitenkin aika lailla eroa.

Salibandy on sikäli erikoisen haasteen edessä, että vaikka lajin harrastajista aika iso osa taitaa asua kaupungeissa, tuntuu näiden katsojien houkuttelu hallille hankalalta. Pienempien paikkakuntien kyläseuroista tulee helpommin "ilmiöitä" ja tunnelmaa piisaa...
fiilistelijä
14/10/2014
Varmasti sekin vaikuttaa asiaan, mutta sitten pitäs tehä duunia sen asian eteen että saadaan jengi hallille! Mielestäni sekin ollut aika onnetonta kokonaisuutena, lukuunottamatta joitakin seuroja liigassa ja divarissa
JZ
14/10/2014
Juu kyllä. Mutta silti hämää noi ilmoitetut määrät edelleen. Sponsorointia ehkä voi tosiaan palvella ja saadaan koijattua lajille jokunen tonni lisää, mutta toisaalta realismista ollaan joskus kaukana.

Avauskierroksilla kun sai mediahuomiota esimerkiksi Classicin yleisömäärä 1634, taidettiin tätä pitää jotenkin hyvänä merkkinä lajin tilasta. En sitten tiedä kuinka tervettä tämä numerologia on, kun paikan päällä olleena väkimääräksi saattoi arvioida jälleen ehkä hikisesti reilu puolet tuosta.

Tiedä sitten, kumpaa kusetetaan enemmän laji itseään vain sponsseja.
säbä
14/10/2014
Nii, oliko jollain jotain tohon otsikkoon liittyvää? Näille keskusteluille on varmaan ihan omat paikkansa. HYVÄ NÄÄTÄÄ!!
Junnu#8
15/10/2014
Tulleekohan SSV-OLS ottelusta maalikooste???
ercs
15/10/2014
Näätä oli tänään hyvä! Mut ei tolle yleisökeskustelulle parempaakaan paikkaa taia olla. Toki pääkallo vois tehdä tutkivaa journo hommaa ja asiasta stoorin!
Ercs Mercs
15/10/2014
Jaahas, kolme nähtyä peliä ja kaikissa aina parempaan suuntaan, vielä kun saadaan lopun turha hermoilu johjtoasemassa pois niin avot!

Hyvä näädät!
Andy
16/10/2014
Mitä tapahtuu tuossa KrP:n 7–6-maalin syntyhetkillä kulmassa? Näenkö aivan väärin, vai potkaiseeko maassa makaava KrP-pelaaja OLS-pelaajaa? Siltä ainakin näyttää. Tuomareilta jäi selkeä punakortti nostamatta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.