Video: Nokian KrP-OLS kaikki maalit – Andersson ratkaisi isännille lopussa

Nokian KrP kaatoi OLS:n lukemin 9-7 miesten Salibandyliigassa lauantaina. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Raholan isännät menivät avauserässä jo 5-1-johtoon Antti Naskalin hattutempun johdolla, mutta OLS hiipi kamppailun edetessä peliin mukaan. Lopussa jatkoaika häämötti jo, mutta KrP:n Rene Andersson otti ratkaisut omiin käsiin. Ensin 8-7 ajassa 57.50 ja lopussa vielä 9-7 tyhjään rysään.

13 comments

  1. Mikä on muuten pointti näiden yleisömäärien tarkoituksellisessa vääristelyssä? Halutaan näyttää ulospäin suositummalta lajilta kuin ollaankaan?

    Eihän sillä kai sen suurempaa väliä ole kun tärkeämpää on toki itse peli, mutta pistää välillä silmään. Tuollakin ilmotettiin olevan 485 katsojaa jossa oli liikaa varmastikin yli puolet.

  2. Erittäin samaa mieltä. Olisi hyvä tietää todelliset määrät ja parasta olisi maksaneet katsojat. Liigan määrät divariin nähden on kyllä surkeat.

  3. En keksi muuta syytä kuin edut mahdollisissa yhteistyöneuvotteluissa sponsoreiden kanssa. Esitetään, että peleissä käy katsojia ja voidaan jokunen satalappunen enemmän pyytää markkinoinnissa tapahtumissa.

  4. Liigan katsojamäärät moneen 2divari jengiinkin aivan surkeat, vähä yritystä peliin

  5. No eipä nyt liiotella 😀 Ei kyllä siellä missä väki ei käy liigapelejäkään katsomassa, käydä senkään vertaa alasarjamatseja. Onhan peleissä nyt kuitenkin aika lailla eroa.

    Salibandy on sikäli erikoisen haasteen edessä, että vaikka lajin harrastajista aika iso osa taitaa asua kaupungeissa, tuntuu näiden katsojien houkuttelu hallille hankalalta. Pienempien paikkakuntien kyläseuroista tulee helpommin ”ilmiöitä” ja tunnelmaa piisaa…

  6. Varmasti sekin vaikuttaa asiaan, mutta sitten pitäs tehä duunia sen asian eteen että saadaan jengi hallille! Mielestäni sekin ollut aika onnetonta kokonaisuutena, lukuunottamatta joitakin seuroja liigassa ja divarissa

  7. Juu kyllä. Mutta silti hämää noi ilmoitetut määrät edelleen. Sponsorointia ehkä voi tosiaan palvella ja saadaan koijattua lajille jokunen tonni lisää, mutta toisaalta realismista ollaan joskus kaukana.

    Avauskierroksilla kun sai mediahuomiota esimerkiksi Classicin yleisömäärä 1634, taidettiin tätä pitää jotenkin hyvänä merkkinä lajin tilasta. En sitten tiedä kuinka tervettä tämä numerologia on, kun paikan päällä olleena väkimääräksi saattoi arvioida jälleen ehkä hikisesti reilu puolet tuosta.

    Tiedä sitten, kumpaa kusetetaan enemmän laji itseään vain sponsseja.

  8. Nii, oliko jollain jotain tohon otsikkoon liittyvää? Näille keskusteluille on varmaan ihan omat paikkansa. HYVÄ NÄÄTÄÄ!!

  9. Näätä oli tänään hyvä! Mut ei tolle yleisökeskustelulle parempaakaan paikkaa taia olla. Toki pääkallo vois tehdä tutkivaa journo hommaa ja asiasta stoorin!

  10. Jaahas, kolme nähtyä peliä ja kaikissa aina parempaan suuntaan, vielä kun saadaan lopun turha hermoilu johjtoasemassa pois niin avot!

    Hyvä näädät!

  11. Mitä tapahtuu tuossa KrP:n 7–6-maalin syntyhetkillä kulmassa? Näenkö aivan väärin, vai potkaiseeko maassa makaava KrP-pelaaja OLS-pelaajaa? Siltä ainakin näyttää. Tuomareilta jäi selkeä punakortti nostamatta.