Miehet

Video: Nokian KrP–SSV kaikki maalit – Laasosen ylänurkkapyssy ja Merton viileä nosto

22.10.
2014
6 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Anne Pohjonen

Kuva: Anne Pohjonen

SSV kävi maanantaina hakemassa niukan 6–5-vierasvoiton Nokian KrP:stä miesten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
SB
22/10/2014
Loistavaa KrP. Nämä koosteet on ilman musiikkia huomattavasti parempia!!!
teme+#8
22/10/2014
Aika vitsi toi yleisömäärä :D
komeetta
22/10/2014
Teme olehan ihan hiljaa miksi aina pitää sorsia KrP:tä jos menee pelit hyvin??. Joo hävishän ne ssv:lle mutta mikä peli oli hienoa katseltavaa..
Manse
22/10/2014
Juuri näin komeetta, krp on pelannut hienon syksyn ja on hienoa että muutamat pelaajat ovat kokeneet siellä uuden kevään esim. Ossi Ojala, todella hieno pelaaja. Arvostetaan kun jossain mennään hienosti eteenpäin.
Kiesuksen+pilkku
23/10/2014
Krp:n kausari 45€, sen hankkineet lasketaan aina mukaan katsojiin, näinhän tapahtuu muuallakin. Positiivinen alku krp:ltä. Santtu Pohjonen ja Elmo Luoto on pelannut mielestäni todella hyvin. Ossi Ojala ja Tomi Kolkkanen positiivisia yllättäjiä, mutta Naskali, huhhu, todellinen pommi, mutta positiivinen. Jaksaa sekoittaa karvauksellaan vastustajaa, tykkään, vaikkei jalalla ja taidoiltaa parasta a-luokkaa olekkaan, mutta tahto, se iskee muuhunkin joukkueeseen. H. Johansson on ollut pettymys, mutta alkanut osoittaa vertymistä. Ugh, olen puhunut!
Päällikkö
24/10/2014
Tulivaanmieleen, että Henri Johansson on pistepörssissä sijoilla ? ja kaveria arvostellaan negatiiviseen sävyyn vaikkakin +/- tilastossa 10 joukossa ja Nokian KrP jatkaa positiiviseen sävyyn? ennen Henri oli pistarin kärki nimiä ja +/- tilastoissa häntäpäässä ja nokia konttas! no kumpi on parempi sanokaa te kaikki arvostelijat? Terv. Pirkanmaan salibandyjoukkueita sivusta seuraava saliniilo.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.