Miehet

Video: Nyrkkeilijä tarkkaili salibandyjoukkueen yhteisöllisyyttä ja harjoittelua

28.10.
2014
4 Kommenttia
0

Suomalaisnyrkkeilijä Juho Tolppala vieraili salibandyjoukkue SSV:n harjoituksissa. Alla olevalla videolla on nähtävillä Tolppolan ja Mikael Järven mietteitä yksilö- ja joukkueurheilun eroista muun muassa otteluihin valmistautumisen suhteen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Josi
28/10/2014
Okei? Kiva tietää, että tällaistakin on! Hyvä yhteisö SSV.
matsi
29/10/2014
Seuraavassa säbämatsissa sitten pari jabia ;)
j
29/10/2014
Karvaaminen on jabien vastine säbäkentillä.
Kusi
30/10/2014
Evvk M Järvi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.