Miehet

Video: SalBa-Indians kaikki maalit – SalBa juhli vapautuneesti ensimmäistä liigavoittoaan

07.10.
2014
1 Kommentti
0

Rauman Salban ja Westend Indiansin sunnuntainen kohtaaminen oli vähämaalinen ja päättyi lopulta kotijoukkueen riemukkaaseen 3-2 (1-0,0-1,2-1)-voittoon. Voitto oli SalBan historian ensimmäinen Salibandyliigassa. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Janne Hyvönen, Arttu Kukko ja Jani Virtanen. Vierailta osui Eino Pesu ja Valtteri Kainulainen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
wiikinki
07/10/2014
aika tyylikkäitä muuten salban raportit, näissä ainakin näyttäis olevan liigan kärkikastia

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.