Miehet

Video: SalBa-TPS kaikki maalit – TPS:n voittomaali roikulla puolesta kentästä

25.10.
2014
2 Kommenttia
0

Rauman Salba ja TPS mittelivät keskiviikkona länsirannikon herruudesta Raumalla. Niukkamaalisen ottelun voittajaksi selvisi TPS, joka voitti ottelun lopulta lukemin 2-3 (0-1,2-0,0-2). Turkulaisten voittomaali ajassa 57.15 oli vähintäänkin erikoinen, kun Oliver Järvisen puolesta kentästä lähtenyt nosto ”kukkupallo” leijaili suoraan kotijoukkueen verkkoon.

TPS:n Ville Hirvisuo tarjoili kaksi maalia ja SalBan Joni Peltola teki kaksi komeaa esityötä raumalaisten maaleihin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
KK
25/10/2014
Hirvisuon puolustus 2-1 maalissa.......
exel
25/10/2014
Suhtkoht nolo ratkaisu kyllä. Kalliita maaleja raumalaisille.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.