Miehet

Video: SB Vaasa-SB Welhot kaikki maalit – kuumia tunteita, epäselvä maali ja lämäri päähän

21.10.
2014
13 Kommenttia
0

SB Vaasan ja SB Welhojen sunnuntainen kohtaaminen oli varsin tiukka sekä intensiivinen ja päättyi lopulta kuopiolaisten 3-6 (2-1,1-2,0-3)-vierasvoittoon. Voitto oli Welhojen kauden neljäs ja se majailee nyt Divarissa neljäntenä pisteen ja ottelun edellä SB Vaasaa. Kuopiolaisten ottelun tehomies oli kahden maalin mies Jonni Koskinen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pasi
21/10/2014
Possujuna-vapari! <3
Kaaleppi
21/10/2014
Vaikea sanoa tuosta käykö maalissa. Se on kyllä varmaa, että veskakaan ei sitä voi nähdä. Periaatteesta vaan alkaa tuomarille urputtamaan. :)
ykä
21/10/2014
Selvä maali. Vähintään 20 cm tolppien sisäpuolella.
lasit pakollisiksi
21/10/2014
eikö ketään kiinnosta ajaa lasipakkoa, monta loukkaantumista vähemmän, pallo ja maila tekevät pahaa jälkeä osuessaan
Kuopio
21/10/2014
Päivänselvä vitonen jää vislaamatta kun oranssi työntää mustan laidan yli selästä. joo menevät ensin kylkikylkeä, mutta oranssi kädellä vielä työntää perään
katsomo
21/10/2014
Päivänselvä 5+20,musta 44 lyö mailalla maassa makaavaa vaasan pelaajaa
Kuopio
21/10/2014
eli tasan meni tuomarivirheet,,,
katsoja -> #44
21/10/2014
Voit varmaan huokaista helpotuksesta ettei Vaasa vieny asiaa eteenpäin,kehtasit vielä kuulemma kättelyssä mainita että yritin naamaan mutta en osunu!SIKA!joskus voi käydä vielä huonosti kun oikeen sohii.
A
22/10/2014
Ottelukoosteen alussa pitäisi olla varoitusteksti, jossa kerrotaan että kooste sisältää kaikki (tai osan) ottelun maaleista + kaikki kotijoukkueen kärsimät vääryydet ja kotijoukkuetta kohdanneet epäselvät tilanteet.
Peukuttaja
22/10/2014
Joo oli kyl vuasalaiset dramatisoineet videon kunnolla
S
22/10/2014
Hyvä kooste, kun oli jaksettu tehdä kunnon hidastuksia. Vaasan 58 ois ansainnut ainakin kakkosen ja kalakukkojen 44:lle sama tai sitten femma, ihan turhia tommoiset. Jos ei kestä peliä, niin esim. tikan heitossa ei tuu kontakteja;-). Pahasti tuli vaasalaista silmään, todellakin miksi jengi ei pidä laseja? Halvin vakuutus.
Luulis Liittoa
22/10/2014
Kiinnostavan jälkeenkin päin tuollaiset törkeät mailalla lyönnit.
maalituomari
22/10/2014
Kaalepille... kyllä se oli maali.. maalialueen viiva ratkaisee.. ei itse maalikehikko.. se oli siirtynyt jonkun sentin pois viivalta ja kun pallo osui ylärimaan ja tolppaan ja siitä lattiaan maaliviivan sisäpuolelle nin se on sitten MAALI :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.