Miehet

Video: SB Vaasa-SBS Masku kaikki maalit – Pietilän nappisyöttö, Järvisen osuma liikkuvaan maaliin

06.10.
2014
1 Kommentti
0

SB Vaasa ja sarjanousija SBS Masku kohtasivat sunnuntaina Divarimittelössä Mustasaaressa. Kotijoukkue SB Vaasa oli lopulta vieraita vahvempi ja vei ottelun nimiinsä lukemin 6-3 (2-1,2-2,2-0). Kotijoukkueen Janne Karvonen ja Kari Matti Viinamäki tekivät kaksi maalia mieheen. Tuloksen myötä SB Vaasa on sarjan neljäntenä ja SBS Masku kolmanneksi viimeinen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ks
09/10/2014
Hieno kooste, kiva että oli muutaki tapahtumaa mukana kuin maalit. Vauhdikkaan näkönen peli!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.