Maajoukkueet

Video: Tällä upouudella areenalla pelataan viikonlopun maaottelut

30.10.
2014
0 Kommenttia
0

Tulevan viikonlopun poikien ja miesten maajoukkueiden EFT-turnaus pelataan Hämeenlinnan uudella Elenia-Areenalla. Hämeenlinnan Steelersin naiset (naisten Salibandyliiga) ja miehet (miesten Divari) pelaavat kotiottelunsa Elenia-Areenalla. Areenan katsomokapasiteetti urheilutapahtumissa on lisäkatsoimoineen noin 2600.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.