Miehet

Video: TPS-Koovee kaikki maalit – dramaattinen ratkaisu vain 5 sekuntia ennen jatkoajan loppua

28.10.
2014
0 Kommenttia
0

TPS voitti maanantai-iltana Turussa jatkoajalla Kooveen lukemin 4-3 (1-1, 1-1, 1-1, 1-0). Ottelusta on nyt saatavilla maalikooste, jonka kohokohtina ovat 2+0-tehot kellottaneen Sami Tuomisen maskin takaa hädin tuskin maalille asti jaksava rannelaukausosuma ajassa 64:55, Kooveen kolmoskentän tyylikäs syöttökuvio sekä Ville-Martti Laineen pehmeä rystypuolen maalinedusmailataiturointi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.