Miehet

Video: TPS-NST kaikki maalit – Puustisen tupla käänsi pelin lappeenrantalaisille

13.10.
2014
10 Kommenttia
0

NST haki miesten Salibandyliigassa jo neljännen vierasvoittonsa, kun TPS taipui lappeenrantalaisten käsittelyssä niukasti 3-4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Tarkasti puolustanut vierailija johti kahden erän jälkeen 1-2, mutta TPS siirtyi päätöskolmanneksen alussa kahdella maalilla kuskin paikalle. NST vyöryi voittoon lopussa, kun hyökkääjä Petteri Puustinen onnistui hyödyntämään kaksi kertaa turkulaisten henkilökohtaiset virheet.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jusu
13/10/2014
NST näyttää sinnittelevän kohti kahdeksan parhaan pleijareita. Ei olisi ennen kauden alkua uskonut. Riittää kun voittaa pahimmat kilpakumppanit maalilla tai kahdella, oikeille kärkijoukkueille häviäminen on selvä asia. Voittamalla häntäpään porukoita voi olla sarjataulukossa sijoilla 8-9.
Säbänderus
13/10/2014
Miksei se NST:n veskari ole maajoukkueessa ?
Markkinoija
13/10/2014
... TPS ja Erä häntäpään porukoita vai miten Jusu kommentiasi pitäisi tulkita ...
Säbändetukselle
13/10/2014
Monthan on kohta 40, ei sellaisia voi maajoukkueeseen ottaa. Lisäksi se ei treenaa ollenkaan, tulee vaan peleihin torjumaan liigapelaajien yritykset. Masentavaa sinänsä monessa mielessä, mutta se on vaan niin hyvä. Miettikää rankkaritilannetta: yli 190-senttinen ja yli 100-kiloinen liikkuva veskari peittää maalin aika pahasti.
JZ
13/10/2014
Monthani tuskin olis ees niin hyvä, jos tosissaan reenais ;)

NST:n puolustus on kuitenkin aika fiksusti rakenttenu Monthanin ympärille. Peittävä iso veska blokkaa tietyt sektorit melkein kokonaan ja kun puolustus katsoo loput, on maalinteko aika hankalaa.

Aika staattistahan se on eikä tietenkään mitään kaunista, mutta materiaaliin nähden tehokasta ja järkevää, kun puolustus on hyvin treenattu. Tosin eipä NST:n rahkeet paljon muuhun riittäiskään.

MJ-pelin vauhdissa vois tulla Montullekin sit jo vähän turhan hiki...
Säbänderus
13/10/2014
Hyvät ja hauskat, hyvin perustellut vastaukset. Kiitos.
fani
13/10/2014
Olin katsomassa tuon TPS-NST pelin. Peli oli aivan karmeaa sähläystä! Turusta löytyy kaksikin parempaa joukkuetta kuin tepsi. Tepsin koutseilla sormet suussa. Peluuttivat väkisin väsyneitä miehiä. Taitaa käydä samoin kun jalkapallossa! Hommaa Kytöhonka urheilupsykologi pelaajille, ukot on ihan maissa!(tsekkaa esim, Koskisen naamaa) Pelirohkeus nollissa. MIKSI?. .ja vielä. pelitavasta: (Kun ei aukee, ni ei aukee!) Katsokaa valmentajat ihan oikeasti mitä touhuatte!
Juuso
13/10/2014
Minkähän takia ne kaksi turkulaista Tepsiä parempaa joukkuetta ei sitten pelaa liigassa? TPS siellä kaikesta huolimatta zemppaa kaudesta toiseen. Kiva varmaan heitellä tuollaista herjaa.
Tanthinius
14/10/2014
2div joukkueet Pyövelit,BC ja Sheriffitt kasais kyllä joukkueen mikä voittais tämän hetken TPS:n (paras pelaaja Sokka loukissa) paras viidestä playoff sarjassa. Se on surullinen fakta.
hemuli
14/10/2014
Miten voit edes kuvitella, että 2div joukkue pärjäisi paras viidestä sarjassa fyysiselle Tepsille? TPS juoksisi lihapullapojilta jalat alta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.