Miehet

Video: Welhot-PSS kaikki maalit – Ervastille hattutemppu, Vepsäläinen 2+0

06.10.
2014
1 Kommentti
0

Kuopion Welhot isännöi Porvoon PSS:aa sunnuntain Divarikamppailussa. Voitoitta ollut PSS haki yllätysvoiton kärkipään Welhoista jatkoajalla lukemin 4-5 ja. (3-1,0-2,1-1,0-1). Vieraiden Joakim Ervast iski ottelussa kolme maalia. Ratkaisuosuman iski Miro Anttila. Welhot jatkaa sarjakärjessä tappiosta huolimatta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Säbäfani
07/10/2014
Legendaariset PSS:n Pantteripojat iskussa taas!
Solttupoijaat siis liekeissä Kuopiossa. Brunberg päihitti kalakukon!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.