Viikonloppuna tarjolla maittava salibandykattaus – katso menu tästä

Esport Oilers yrittää kääntää kelkkaansa perjantaina Kooveeta vastaan. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Esport Oilers yrittää kääntää kelkkaansa perjantaina Kooveeta vastaan. Arkistokuva: Anssi Koskinen
Esport Oilers yrittää kääntää kelkkaansa perjantaina Kooveeta vastaan. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Viikonlopun salibandykattaus näyttää jälleen makoisalta. Miesten Salibandyliigaa pelataan kaikkina kolmena päivänä, naisten Salibandyliigaa on tarjolla perjantaina sekä sunnuntaina ja miesten Divaria lauantaina sekä sunnuntaina.

Perjantain miesten Salibandyliigan ainokaisessa nähdään Esport Oilers ja Tampereen Koovee. Molemmilla on ollut vaikeuksia viime aikoina ja kumpikaan joukkue ei ole voittanut yhtäkään ottelua kolmesta viimeisestään. Naisten Salibandyliigassa pelataan samaan aikaan paikallisklassikko, kun Koovee haastaa toistaiseksi tappiottoman Classicin Kaukajärvellä.

Lauantain mielenkiintoisin vääntö käydään miesten Salibandyliigassa SSV:n ja Classicin välillä. Classicin viime viikko oli vahva ja joukkue purjehtii tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. SSV on pelannut vahvan alkukauden ja on sarjan toisena ennen viikonlopun pelejä.

Sunnuntain miesten Salibandyliigan kattauksessa nähdään, kuinka pelkkiä tappioita kerännyt Josba pärjää pelkkiä voittoja keränneelle Happeelle. Positiivisesti aloittanut OLS ,sekä sarjakolmonen SPV pelaavat molemmat kaksi ottelua viikonloppuna ja kohtaavat toisensa sunnuntai-iltana Oulussa.

Perjantai 24.10.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Oilers-Koovee (SBTV)

Naisten Salibandyliiga
18:30 Koovee-Classic
18:30 Erä III-PSS

Lauantai 25.10.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SSV-Classic
18:00 Indians-SPV
18:30 OLS-SalBa

Miesten Divari
14:00 PSS-SB Vaasa
16:00 Blue Fox-SBS Wirmo
17:00 LaSB-Blackbirds
17:00 ÅIF-Steelers
18:00 LNM-M-Team

Sunnuntai 26.10.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Happee-Josba (ISTV)
18:30 OLS-SPV

Naisten Salibandyliiga
14:30 Happee-Papas
15:00 SB Vantaa-TPS
17:00 Steelers JSB-NST

Miesten Divari
16:00 LaSB-SB Vaasa
18:00 PSS-Erä Akatemia

*Ottelut, joista on tarjolla nettilähetys lihavoituina

10 comments

  1. SPV pelaa ensin lauantaina Espoossa ja sunnuntaina Oulussa? Eikö tähän olisi voinut jonkun toisen etelän joukkueen laittaa sunnuntaiksi ja käydä oulussa joku toinen kerta…

  2. Onhan tuo rankka, mutta kun vertaa SPV:n matkoja vaikka juuri OLSiin tai Josbaan niin eivät he kuitenkaan kauden aikana joudu kohtuuttoman paljoa matkustamaan.

  3. Taisit missata sen kuuluisan pointin? Vieraseli peräkkäisinä päivinä täysin eri puolilla Suomea. Eipä taida muilta löytyä vastaavaa viikonloppua.

    Osalla joukkueita ei ole juuri lainkaan edes pelejä peräkkäisinä päivinä. Mistä nämä otteluohjelman erot johtuu?

  4. Mikä on Pääkallon kiinnostus naissalibandyä kohtaan kun Tampereen paikallista ei olla kommentoitu sanallakaan?

  5. Joukkueet pystyvät kyllä vaikuttamaan myös vieraspeleihin. SPV on katsonut että tuo on heille ok.

  6. Mikä estää sopimasta samat runkopelipäivät kaikille joukkueille? Tämä kausi on jo menetetty, mutta seuraavalle kaudelle voitaisiin heti sopia pelipäivät. Ehtisi tehdä hallivaraukset hyvissä ajoin.

    Joka toinen peli kotona ja joka toinen vieraissa. Jokaiselle joukkueelle sama määrä pelejä viikolla ja viikonloppuisin. Tämä olisi yleisön huomioon ottamista. Jos siis yleisöä halutaan lisää.

  7. Ilkassa Koponen mainitsi ettei otteluohjelman näin pitänyt ollu, mutta erilaisten kommervenkkien jälkeen joutuivat tähän tyytymään.