Miehet

SSV nappasi pääkaupungin herruuden – ”Päästiin vähän kuin koira veräjästä”

05.11.
2014
0 Kommenttia
0
Miehet
Hyvällä pelipäällä ollut Markus Olkkonen kellotti tehot 2+1. Kuva: Salibandyliiga

Hyvällä pelipäällä ollut Markus Olkkonen kellotti tehot 2+1. Kuva: Salibandyliiga

Stadin herruus matkasi Pasilaan SSV:n voitettua Tapanilan Erän keskiviikkona miesten Salibandyliigan pääkaupungin derbyssä 2-7 (0-1, 0-2, 2-4). Vieraat kasvattivat pikku hiljaa johtoaan, eikä Erältä löytynyt aseita maalitekoon.

Lopputuloksen myötä Erä säilyy seitsemässä pisteessä ja on siten tasoissa Oilersin, Nokian KrP:n ja Indiansin kanssa sijoilla 9-12. Voitollaan SSV jatkaa Happeen ja SPV:n kannassa kärkikahinoissa.

Mihin ottelu ratkesi?
SSV sai heti ottelun alkuun onnistumisia ja tämä vapautti joukkueen otteita. Erältä onnistumiset jäivät puuttumaan, eikä homma lähtenyt halutusti lentoon. Maaliverkot kotijoukkue sai avattua vasta kolmannessa erässä, jolloin joukkueiden välinen maaliero oli jo kasvanut liian suureksi.

Ottelun hahmo?
SSV:n maalivahti Santtu Strandberg otti muutaman komean pelastuksen ja esiintyi muutenkin varmasti. Markus Olkkonen teki kaksi tärkeää maalia ja olisi voinut täydentää hattutemppunsa kolmannella. Erän maaliahne Eero Nuutinen esiintyi kahdella maalillaan kotijoukkueesta edukseen.

Ottelun puheenaihe?
Ennen ottelua Erä esitti fiilistelyvideon Pasi Laitilan hetkistä entisen seuransa väreissä, koska hänet valittiin aiemmin syksyllä Erän Hall of Fameen. Laitila oli itse ottelussa ikävä vieras rankaisemalla voittomaaliksi jääneen 0-3-osuman.

Kommentit:
– Maajoukkuetauko takana, joten vähän risainen viikko alla ja vielä keskiviikko-ottelu. Kundeille kiitos hyvästä ilmeestä. Heleniuksen sanoin päästiin vähän kuin koira veräjästä. Odotettiin kaikenlaista, mutta saatiin omalla ilmeellä kaverin aseet pois. Hyvä setti oli tänään, iloitsi SSV:n valmentaja Markus Huhtimo.
– Oma pallollinen peli oli ujoa ja arkaa. Päättäväisyys ja rohkeus puuttuivat omasta tekemisestä. Vähän vaikea jakso meneillään ja kaivataan onnistumisia. Kaveri käytti paikat hyväkseen ja haisteli kokemuksella. Perjantaina taas pelille sähäkämpinä ja terävämpinä. Vaikeat hetket mittaavat kanttia ja onnistumisista nauttii sitten enemmän, kertoi Erän päävalmentaja Petteri Bergman.

Tilastohuomiot:
Erä: Eero Nuutinen 2+0. Markus Laakso 28 torjuntaa.
SSV: Markus Olkkonen 2+1, Miko Kailiala 0+2. Santtu Strandberg 16 torjuntaa.

Keskiviikon liigakierroksen muut tulokset:
Indians-Oilers 8-7
Nokian KrP-Classic 5-11

Teksti: Kare Westerlund

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.