Divarit

Blue Fox ryöväsi pisteet Siilinjärveltä – katso sunnuntain salibandytulokset

30.11.
2014
10 Kommenttia
4
Divarit
Welhot voitti lauantaina M-Teamin, mutta sunnuntaina tuli tappio Blue Foxia vastaan. Kuva: Jari Turunen

Welhot voitti lauantaina M-Teamin, mutta sunnuntaina tuli tappio Blue Foxia vastaan. Kuva: Jari Turunen

Miesten Divarissa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. Blue Fox Uusikaarlepyystä oli ikävä vieras SB Welhoja vastaan, ja Blackbirds puolestaan jatkoi Limingan Niittomiesten tuskaa vierasotteluissa.

Viikonlopun kaksi kotiotteluaan poikkeuksellisesti Siilinjärvellä pelannut SB Welhot kaatoi lauantaina komeasti M-Teamin, mutta toinen kotivoitto ei onnistunut. Blue Fox karkasi toisessa erässä kolmella osumalla 1-5-johtoon, jota kuopiolaisnippu ei enää saanut kirittyä kiinni. Aleksi Viinikainen huudatti 247-päistä yleisömereä kaventamalla ilman maalivahtia lukemiksi 4-6, mutta Blue Fox oli lopulta kahden maalin verran parempi.

Ottelussa jaettiin peräti kolme 10 minuutin rangaistusta epäurheilijamaisesta käytöksestä, ja yhteensä jäähyminuutteja kertyi 44. Blue Foxin Jukka Keskisipilä osui kaksi kertaa, ja SB Welhojen Olli Taskinen puolestaan syötti kaksi joukkueensa maaleista.

Perjantaina SBS Wirmon vieraissa kaatanut Blackbirds kohenteli asemiaan Divarin häntäpäässä toisella perättäisellä voitolla, kun se kukisti LNM:n Vantaalla lukemin 4-2. Niukkamaalisena edennyt ottelu ratkesi vasta päätösminuutilla, kun isäntien Pekka Rinkinen sivalsi päätösnumerot tyhjään liminkalaisrysään. Keravalaisten ykkösmies oli kahdesti maalannut Tommi Kokkonen.

LNM:n saldo Divarin vierasotteluissa on murheellinen, sillä se on hävinnyt jokaisen matkapelinsä tähän mennessä. Kaikki neljä voittoa ovat tulleet kotikentällä, ja kaikki seitsemän vieraskamppailua ovat päättyneet tappioon.

Salibandyn pääsarjat jatkuvat keskiviikkona miesten Salibandyliigan kamppailulla Nokian KrP-Indians, joka saattelee miesten liigan MM-kisatauolle.

Sunnuntain tulokset:
SB Welhot-Blue Fox 4-6
Blackbirds-LNM 4-2

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
TietoEnator
01/12/2014
Toivottavasti maalikoosteessa on jäähytkin mukana. Olisi näin maallikkona kiva nähdä, että miten tunteen palolla olevat pelaajat käyttäytyvät ja mistä kympin rangaistukset tulevat.
Stadi
01/12/2014
Miksei pääkaupunkiseudun joukkueiden peleistä ei ole raportteja? Miten esimerkiksi Welhot-Mteam pelissä kävi vklp? Welhot voitti ilmeisesti, mutta paljon ja millä tavalla? Pääkallo herätys!
BB fäni
01/12/2014
Keravalaisten ykkösmies oli kyllä ehdottomasti maalivahti Kuusinen!
LNM vani
01/12/2014
Mukavaa, että Niittomiehet sai tehtyä vastustajan maalivahdista pelin parhaan pelaajan. Ei paljon lohduta pitkällä kotimatkalla...
BB fäni
01/12/2014
Joo, kyllä Kuusinen mahdollisti eilen BB:n voiton! Ja ei teidändään koppari huonosti pelannut, muistaakseni valittiin LNM:n parhaaksi pelaajaksi.

Yleensä kun BB tekee alla viisi maalia, niin matsit hävitään, kun puolustuspää vuotaa kuin seula. Eilen Kuusiselle sattui "hyvä päivä" ja kerkesi pallon eteen kivasti. Selkeitä maalipaikkoja LNM:llä kuitenkin vaikutti olevan enemmän kuin BB:llä.
JZ
01/12/2014
Stadi, uskoisin että turhaan sää pääkallolle herätystä huutelet. Raportit kirjoittaa yleensä joku paikallinen otteluja seuraava kynäilijä. Jos pk-seudulla ei heitä ole tarpeeksi pitäisi ehkä herätellä paikallisia laji-ihmisiä...
Stadi
01/12/2014
Eikö kuitenkin lähes joka joukkue tee otteluista raportit? Ei hirveä vaiva ole sieltä joukkueiden sivuilta poimia lyhyt raportti aina pelistä...
LNM+vani
01/12/2014
Liminkalaisilla on jostain syystä maalintekotaito jäänyt kottiin, kun on vieraskiertueelle lähetty, ainakin edellisten reissujen maalimäärä on jääny pieneksi. Päästettyjä kuitenkin ihan liikaa tähän mennessä.

Kotona homma luistaa huomattavasti paremmin, onneksi. Toivottavasti BB:kin saa sitten huomattavasti enemmän tehä voiton etteen hommia, kun Limingassa käyvät pelaamassa.

Stadi:lle, sinäkinhän voisit opetella sieltä seurojen sivuilta käydä rapsat lukemassa. Pääkallolaiset varmaan niin jo tekeekin...
ToTe
01/12/2014
Pääkaupungin reporttereilla oli omat (voitokkaat) pelit viikonloppuna. Asiat tärkeysjärjestykseen, kaikkea ei ehdi.
Kaaripallo
01/12/2014
Kuusinen on parhaimmillaan huikea kunhan löytää tasaisuuden. Erikoismainintana BB-LNM pelistä voisi mainita Rekilän ja Sirkan erinomaiset laukauksien peitot ja niitä oli aika paljon ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.