Miehet

Classic-SB-Pro naisten liigan helmenä – viikonloppuna laaja salibandytarjonta

21.11.
2014
0 Kommenttia
0
Kuva: Juhani Järvenpää

Kumpi juhlii sunnuntaina: Classic vai SB-Pro? Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigassa ollaan lähestymässä MM-kisataukoa, mutta vielä on kuusi ottelua jäljellä ennen 16 päivän huilia. Naisten liigassa katseet kääntyvät Tampereelle, kun viime kausien mestarit Classic ja SB-Pro iskevät yhteen kärkiottelussa.

Perjantain ainoassa miesten liigakähinässä Oilers saa vieraita Lappeenrannasta. NST saa otteluun mukaan uusvanhan pelaajansa Julle Sumenin, ja se nostanee viime viikonloppuna huolella kyytiä saaneen joukkueen osakkeita. Salibandy-TV näyttää ottelun 18.30 alkaen.

Lauantain herkkupala pelataan Jyväskylässä, kun Happee saa SSV:n vieraakseen. Näiden joukkueiden välillä on nähty loistavia ja tunnerikkaita otteluita viime kausina, ja keväällähän Happee eteni finaaliin juuri SSV:n kustannuksella. Tämä ottelu kuuluu ISTV:n tarjontaan klo 18.30 alkaen.

Sunnuntaina on miesten liigan molemmille tärkeän jumbokamppailun vuoro, kun Josba saa kylään Rauman SalBan. Joensuulaiset ovat petranneet peliesityksiään, ja viikonlopun kahdesta kotiottelusta Erää ja SalBaa vastaan se haluaa varmasti suuren pistepotin. SalBa matkustaa Joensuuhun täynnä tarmoa ja uskoa, sillä se voitti torstaina kotonaan SPV:n jatkojalla.

Naisten liigassa viikonlopun mielenkiintoisin ottelu pelataan ehdottomasti Tampereella, kun toistaiseksi ilman pistemenetyksiä edenneet Classic ja SB-Pro iskevät yhteen. Viime kaudella SB-Pro kuritti tamperelaisia joka kilpailussa, kun se voitti viidennen SM-finaalin, oli parempi jatkoajalla Suomen Cupin finaalissa ja eteni Classicia etevämpänä myös Champions Cupin finaaliin. Mansessa halutaan varmasti maksaa nyt potut pottuina.

Sunnuntaina ratkeaa myös kolme miesten Suomen Cupin välieräjoukkuetta. Classic isännöi Tampere Areenalla vähintään pikkufinaalipaikan jo varmistanutta KeLyä Haukiputaalta, SSV saa Pasilaan vieraakseen SPV:n ja Turussa välieräpaikasta mittelevät TPS ja Happee.

Miesten liigassa pelataan vielä viikonlopun jälkeen maanantaina ottelu TPS-Nokian KrP ja keskiviikkona 3.12. Nokian KrP-Indians. Liiga palaa MM-kisojen jälkeen ohjelmistoon perjantaina 19.12.

Perjantai 21.11.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Oilers-NST SBTV

Miesten Divari:
18:30 M-Team-Erä Akatemia

Lauantai 22.11.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 Josba-Erä
18:30 Happee-SSV ISTV

Naisten Salibandyliiga:
14:30 Happee-Steelers JSB
15:00 SB Vantaa-Erä III
15:30 M-Team-NST
18:00 PSS-TPS

Miesten Divari:
16:00 Blackbirds-M-Team
16:00 SB Vaasa-SBS Wirmo
16:00 Blue Fox-SBS Masku
17:00 LaSB-Loviisan Tor

Sunnuntai 23.11.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 Josba-SalBa

Naisten Salibandyliiga:
18:00 Classic-SB-Pro

Miesten Divari:
16:00 LNM-SBS Masku
18:00 PSS-ÅIF

Miesten Suomen Cupin puolivälierät:
14:00 Classic-KeLy (2.div.)
18.30 SSV-SPV
18:30 TPS-Happee

Naisten Suomen Cupin puolivälierät:
16:30 HaHy (2.div)-PirPi (2.div.)

Ottelut, joista on tarjolla nettilähetys ovat lihavoituina.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.