Cupin pelistä tarjolla livelähetys – pistääkö FBC Turku taas ylemmän sarjatason joukkueen laulukuoroon?

Miesten kakkosdivarijoukkue FBC Turku on pudottanut tähän mennessä Suomen cupissa komeasti jo Divari-joukkue Steelersin ja liigajoukkue Nokian KrP:n. Tänään vastaan asettuu puolivälierissä (6. kierros) liigasta Koovee.

FBC Turku–Koovee-kamppailu alkaa klo 18.30. Ottelusta on tarjolla livelähetys, jonka selostaa Santeri Lähteensuo ja kommentaattorina toimii Tomi Auremaa. Nettilähetys alkaa klo 18.15.

Turun Sport Garden -hallissa pelattava ottelu on loppuunmyyty ennakkoon.

FBC:n epävirallisena haaveena on kammeta Koovee puolivälierissä ja saada arvalla sen jälkeen vastaan Happeen pudottanut TPS.

Linkit:
Livelähetys FBC Turun sivuilla
Suomen cupin tilastot

3 comments

  1. Ei tätä nyt voi minään pienenä yllätyksenä pitää, todellinen jymypaukku!! Aivan loistavaa duunia FBC:ltä, livestream(en kokonaan kerinnyt kattomaan) ei nyt laadullisesti paras, mutta ilmainen ja pyöri hyvin mitä sitä kattelin. Nyt varmaan Turussa toivotaan paikallispeliä:-)

  2. Tosiaan kuvanlaatu ei ollut parasta mahdollista ja vaikea halli varmasti kuvata. Vähän meni tilanteita ohi. Tuon tason selostusta ei tässä lajissa juuri ole kuultu. Tunnetta ja lajiosaamista. Jos jotain parantaisi niin ehkä vähän vähempikin puolueellisuus riittäisi vaikka ymmärrettävää toki, että kotiinpäin vedetään kun kotijoukkue vastaa selostajien rekrystä.