Miehet

Divarijoukkueelle 7–1-voitto, yllätyspelaaja latoi kaikki 7 maalia – katso perjantain salibandytulokset

07.11.
2014
10 Kommenttia
0
Miehet
Wirmon Juho Lehtosella onnistui perjantaina kaikki. Arkistokuva: Jarmo Jokila

Wirmon Juho Lehtosella onnistui perjantaina kaikki. Arkistokuva: Jarmo Jokila

Salibandyn pääsarjoissa oli perjantaina ohjelmassa yhteensä neljä ottelua, kolme miesten liigaottelua ja yksi divarivääntö. Kummallisin tulos ja tapaus nähtiin perjantaina Mynämäellä.

SBS Wirmo runttasi jopa nousijakandikaatiksi nostetun Steelersin kumoon peräti 7–1-lukemin Divarissa. Se ei kuitenkaan ollut edes erikoisinta, vaan se, että Juho Lehtonen latoi kaikki Wirmon seitsemän osumaa. Kyseessä on todellinen yllätysratkaisija, sillä ennen perjantaita Lehtonen oli onnistunut tekemään vain yhden osuman.

Salibandyliigan puolella Tapanilan Erän kurimus puolestaan sai jatkoa. Joukkuetta ei herättänyt edes Erä Akatemian puolella Divarissa hurjasti maaleja latoneen Mikko Jolman siirto edustusjoukkueen puolelle. Lauri Kapasen vierellä ykkösketjussa viilettänyt Jolma kyllä viimeisteli Erän avausmaalin, mutta Koovee vei täyden pistepotin lukemin 7–2. Erä on hävinnyt jo neljä ottelua putkeen ja valahtanut sarjassa kolmanneksi viimeiseksi.

Perjantain salibandytulokset:

Salibandyliiga
Koovee–Erä 7–2
Classic–OLS 8–7
Oilers–SalBa 8–6

Divari
SBS Wirmo–Steelers 7–1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Täh?
07/11/2014
Käsittämättön hieno tunnelma!!! Hyvä Juho, hyvä Allu, hyvä kaikki Puimurit!!!!
Keijo
07/11/2014
Eihän toi Erän sukeltaminen kenellekkään lajia ymmärtävälle yllärinä ole tullut.
Pelkirja jostain 90-luvulta ja sitäkään ei osata noudttaa,.
Roikkuu mukana erästä erään erän tähden aino-astaan lahjakkaiden junnunupelaajiensa tähden ja hyvä niin. On kuitenkin erittäin hyvä kasvattaja.
sepi
07/11/2014
Pohjakosketus suuntamme näyttää. Sininen <3 erä. Sähän oot Keijo varsinainen ruuneperi. Ei muuta ku kansiin vaan.
Junnu#8
08/11/2014
Harmi kun ei OLS saanut voittoa Tampereella!
Liigaa
08/11/2014
Kohta on kaksi Erää samassa sarjassa, jokainen miettiköön itse missä..
Moi
08/11/2014
Erällä aikamoinen kriisi.Kohta pitäisi jotain tapahtua, muuten on karsintapelissä kaksi Erän jengiä vastakkain? Noin taitavalla jengillä tuollainen sijoitus, olisikohan päävalmentajalla peiliinkatsomisen paikka?
Tampere
08/11/2014
Eikös siellä ole useampikin kokeneempi heppu vempassa?
Olis tarvetta nuorelle porukalle.
Exä
08/11/2014
Luulen että Erällä on tilanne,että siellä valmentajat yrittävät johtaa "ammattilaisjoukkuetta".Laji on kuitenkin amatöörilaji ja vaatimustaso pitäisi sopeuttaa siihen. Seuraus näkyy ja pelaajat ovat koomassa?
S7
09/11/2014
Mä kanssa vähän veikkaan, ettei kyse ole mistään liian kovasta vaatimustasosta, onhan aina mestarijengeissä vaadittu ja paljon--> ei oo speve ja ssv eikä happee millään poikakerholla mestaruuksiaan hakenut. Vaan kyse on nimenomaan kokeneiden jätkien puuttumisesta, junnut on junnuja ja pelkillä junnuilla ei voiteta mitään!!
mosse
10/11/2014
Tosi nuori joukkue ja nyt ollu pitkään pois Aro ja Lehtinen molemmat johtavia pelaajia. Kyllä se vaan näkyy. Tätä ennen oli vielä kosola poissa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.