Miehet

SPV nousi neljän maalin takaa voittoon ja liigakärkeen – katso kaikki lauantain salibandytulokset

15.11.
2014
16 Kommenttia
0
SPV:llä oli hikinen iltapuhde Nokian KrP:n vieraana. Arkistokuva: Anssi Koskinen

SPV:llä oli hikinen iltapuhde Nokian KrP:n vieraana. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Seinäjoen Peliveljet ei päässyt helpolla lauantaisessa Salibandyliigan ottelussa Nokian KrP:tä vastaan. Tiukka kamppailu päättyi lopulta seinäjokisten vierasvoittoon maalein 9–10. SPV on nyt Salibandyliigan kärjessä, kun Happeella on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Nokian KrP johti ottelua puolen tunnin pelin jälkeen 5–1, mutta sitten alkoi SPV:n kiri. Teppo Mäkelä toi SPV:n maalin päähän, mutta nokialaiset onnistuivat lisäämään johtoaan jälleen parilla osumalla. Päätöerässä seinäjokiset tulivat ohi, kun ajassa 50.52 Ville-Pertti Kuusela iski 7–8-johtomaalin. Reilu minuutti ennen loppua Jyrki Holopainen viimeisteli lukemat 8–10:een, ja se osuma jäikin SPV:n voittomaaliksi. Nokia onnistui vielä kertaalleen pelatessaan ilman maalivahtia, mutta pisteet matkasivat lopulta Pohjanmaalle.

Miesten Divarin lauantain kierroksella Hämeenlinnan Steelers otti vakuuttavan voiton sarjan kärkipään taistossa SB Welhoja vastaan. Kuopiolaiset kaatuivat Steelersin käsittelyssä lukemin 9-5.

Kotijoukkue pääsi karkumatkalle jo avauserässä, ja ensimmäisen 20-minuuttisen jälkeen se johti ottelua 5-1. Steelers tulitti maaleja laajalla rintamalla. Illan kovimmista tehoista vastasi kakkosketjun Julius Aaltonen, joka viimeisteli itse kaksi ja alusti saman verran.

Koovee voitti Kajaanin Papasin naisten Salibandyliigan ainoassa ottelussa lauantaina. Voittolukemat kirjattiin tamperelaiselle kotijoukkueelle maalein 7–4. Kooveen kovimmista tehopisteistä vastasi Veera Kauppi, joka syötti kaksi ja iski itse yhden osuman Papasin verkkoon.

Pääkallo.fi kertoo otteluista lisää illan aikana.

Lauantain kaikki salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
18:30 Nokian KrP–SPV 9-10
18:30 OLS–Lappeenrannan NST 11-4

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee–Papas 7-4

Miesten Divari
16:00 Blue Fox–ÅIF 6-8
17:00 Steelers–SB Welhot 9-5
18:30 SBS Masku-LaSB 4-10

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S7
15/11/2014
Mun toive Steelers liigaan ens kaudella! Heiltä löytyy kunnon halli liigaan, eikä mitään koulun salia!! Näitä samanlaisia pitäis saada muillekin paikkakunnille, pisteet ilmeisesti pakko heittää myös Hämeenlinnan kaupungille tuestaan hallia kohtaan. Harmittavasti muualla ei löydy intoa...
Häme
15/11/2014
Toivoisin kanssa steelersin nousua! Mutta pahoin pelkään että kun tosi pelit alkavat kohtaavat tor-mteam taistosta suoraan nousuun.
näädä
15/11/2014
No, onneksi liiganousu kuitenkin vielä ratkaistaan urheilullisin perustein eikä sillä kenellä on hienoin halli.

Kaikki tsemppi toki Steelerssille nousutaistoon, mutta pahoin kans pelkään että Tor-Mteam akselilta löytyy se nousija. No, halli on silti hieno.
Säbänderus
15/11/2014
Trackers oli ja on paras !
S7
15/11/2014
M-teamiä en toivo, vaikka on ihan naapurissa heidän halli sijaitsee, koska pääkaupungissa on jo ihan tarpeeksi liigajengejä. Epäilen myös suuresti, jos nousevat liigaan, miten tulevat pärjäämään. Viime kerta oli kyllä sen verta säälittävää tekemistä! Torilla hyvät fanit jne. mutta ei heilläkään ole riittävää vetovoimaa saada kunnon liigatason jengiä. Mutta oisko steelersillä vetovoimaa tuohon? Mutta mutta loppukausi näyttää miten käy. Toivottavasti junnuketju ja kokeneempi ykkönen hoitaa homman himaan.
tiku ja taku
15/11/2014
Voi kyllä lödeä nyt harmittaa...
neuvo
15/11/2014
jokaiselle vahtimestari-analyytikolle: jos sun analyysi purskahtaa aina kesken pelin, niin yritä välillä vaikka ajatella muita asioita
palstalainen
16/11/2014
Naisten salibandystä kiinnostuneille, Koovee-Papas ottelun maalikooste on tarjolla KVTV-kanavalla Youtubessa. Pääkallo kun ei miesten pelejen ulkopuolelta kovin tehokkaasti videoita julkaise.
elastick
16/11/2014
Täytyy sen verran kehua Steelersiä että kyl toi nippu on erittäin lähellä liigapaikkaa,vielä kun Nurminenkin teki paluun niin hyökkäys on takuulla sarjan kovin... puolustus sitten taas on enintään sarjan keskitasoa ja maalivahteihin homma ei kaadu. Mustana hevosena liigakarsintoihin voisin heittää toisen Hämeenlinnan joukkueen eli Lamminpoijjaat!!!
elma
16/11/2014
Pieni korjaus juttuun, KRP:n kavennus tuli 5-3 vastaan, lopussa tasotusta yrittivät 6-4. Pari "kivimiestä" jäähyllä vikan maalin aikana...
Totuus sattuu
16/11/2014
''palstalainen'', naisten pelit eivät kiinnosta kuin naisia / pelaajien tuttavapiiriin kuuluvia miehiä.
Jukka
16/11/2014
Hyvin on naisilla tuttavia kun esim Koovee - Classic maalikoostetta on katsottu jo 850 kertaa.
samaa
16/11/2014
Kyllä naisten pelejä on paljon kiinnostavampi katsella. Miesten peleistä riittää, kun näkee tuloksen.
Jonsku
16/11/2014
Ja jokainen siis löytää mieleisensä sarjan mitä seurata. Jotkut seurailee innoissaan naisten sählyä ja suurin osa miesten pelejä. Kaikki löytävät omansa ja kaikilla hyvä mieli.
Elastickille...
16/11/2014
...maalivahtipeli on Steelerssin heikoin lenkki, helppoja menee joka matsissa useampia. Vahtokari ainoo, joka siellä jotenkin pärjää ja se kertoo tasosta kaiken.
palstalainen
16/11/2014
Kuinkahan moni näistäkin naissalibandyä halveksuvista alfauroista on koskaan käynyt edes sitä seuraamassa? Itselleni maistuu niin miesten kuin naistenkin liigat, molemmissa on taatusti omat hienoutensa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.