SPV nousi neljän maalin takaa voittoon ja liigakärkeen – katso kaikki lauantain salibandytulokset

SPV:llä oli hikinen iltapuhde Nokian KrP:n vieraana. Arkistokuva: Anssi Koskinen
SPV:llä oli hikinen iltapuhde Nokian KrP:n vieraana. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Seinäjoen Peliveljet ei päässyt helpolla lauantaisessa Salibandyliigan ottelussa Nokian KrP:tä vastaan. Tiukka kamppailu päättyi lopulta seinäjokisten vierasvoittoon maalein 9–10. SPV on nyt Salibandyliigan kärjessä, kun Happeella on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Nokian KrP johti ottelua puolen tunnin pelin jälkeen 5–1, mutta sitten alkoi SPV:n kiri. Teppo Mäkelä toi SPV:n maalin päähän, mutta nokialaiset onnistuivat lisäämään johtoaan jälleen parilla osumalla. Päätöerässä seinäjokiset tulivat ohi, kun ajassa 50.52 Ville-Pertti Kuusela iski 7–8-johtomaalin. Reilu minuutti ennen loppua Jyrki Holopainen viimeisteli lukemat 8–10:een, ja se osuma jäikin SPV:n voittomaaliksi. Nokia onnistui vielä kertaalleen pelatessaan ilman maalivahtia, mutta pisteet matkasivat lopulta Pohjanmaalle.

Miesten Divarin lauantain kierroksella Hämeenlinnan Steelers otti vakuuttavan voiton sarjan kärkipään taistossa SB Welhoja vastaan. Kuopiolaiset kaatuivat Steelersin käsittelyssä lukemin 9-5.

Kotijoukkue pääsi karkumatkalle jo avauserässä, ja ensimmäisen 20-minuuttisen jälkeen se johti ottelua 5-1. Steelers tulitti maaleja laajalla rintamalla. Illan kovimmista tehoista vastasi kakkosketjun Julius Aaltonen, joka viimeisteli itse kaksi ja alusti saman verran.

Koovee voitti Kajaanin Papasin naisten Salibandyliigan ainoassa ottelussa lauantaina. Voittolukemat kirjattiin tamperelaiselle kotijoukkueelle maalein 7–4. Kooveen kovimmista tehopisteistä vastasi Veera Kauppi, joka syötti kaksi ja iski itse yhden osuman Papasin verkkoon.

Pääkallo.fi kertoo otteluista lisää illan aikana.

Lauantain kaikki salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
18:30 Nokian KrP–SPV 9-10
18:30 OLS–Lappeenrannan NST 11-4

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee–Papas 7-4

Miesten Divari
16:00 Blue Fox–ÅIF 6-8
17:00 Steelers–SB Welhot 9-5
18:30 SBS Masku-LaSB 4-10

16 comments

  1. Mun toive Steelers liigaan ens kaudella! Heiltä löytyy kunnon halli liigaan, eikä mitään koulun salia!! Näitä samanlaisia pitäis saada muillekin paikkakunnille, pisteet ilmeisesti pakko heittää myös Hämeenlinnan kaupungille tuestaan hallia kohtaan. Harmittavasti muualla ei löydy intoa…

  2. Toivoisin kanssa steelersin nousua! Mutta pahoin pelkään että kun tosi pelit alkavat kohtaavat tor-mteam taistosta suoraan nousuun.

  3. No, onneksi liiganousu kuitenkin vielä ratkaistaan urheilullisin perustein eikä sillä kenellä on hienoin halli.

    Kaikki tsemppi toki Steelerssille nousutaistoon, mutta pahoin kans pelkään että Tor-Mteam akselilta löytyy se nousija. No, halli on silti hieno.

  4. M-teamiä en toivo, vaikka on ihan naapurissa heidän halli sijaitsee, koska pääkaupungissa on jo ihan tarpeeksi liigajengejä. Epäilen myös suuresti, jos nousevat liigaan, miten tulevat pärjäämään. Viime kerta oli kyllä sen verta säälittävää tekemistä! Torilla hyvät fanit jne. mutta ei heilläkään ole riittävää vetovoimaa saada kunnon liigatason jengiä. Mutta oisko steelersillä vetovoimaa tuohon? Mutta mutta loppukausi näyttää miten käy. Toivottavasti junnuketju ja kokeneempi ykkönen hoitaa homman himaan.

  5. jokaiselle vahtimestari-analyytikolle: jos sun analyysi purskahtaa aina kesken pelin, niin yritä välillä vaikka ajatella muita asioita

  6. Naisten salibandystä kiinnostuneille, Koovee-Papas ottelun maalikooste on tarjolla KVTV-kanavalla Youtubessa. Pääkallo kun ei miesten pelejen ulkopuolelta kovin tehokkaasti videoita julkaise.

  7. Täytyy sen verran kehua Steelersiä että kyl toi nippu on erittäin lähellä liigapaikkaa,vielä kun Nurminenkin teki paluun niin hyökkäys on takuulla sarjan kovin… puolustus sitten taas on enintään sarjan keskitasoa ja maalivahteihin homma ei kaadu. Mustana hevosena liigakarsintoihin voisin heittää toisen Hämeenlinnan joukkueen eli Lamminpoijjaat!!!

  8. Pieni korjaus juttuun, KRP:n kavennus tuli 5-3 vastaan, lopussa tasotusta yrittivät 6-4. Pari ”kivimiestä” jäähyllä vikan maalin aikana…

  9. Hyvin on naisilla tuttavia kun esim Koovee – Classic maalikoostetta on katsottu jo 850 kertaa.

  10. Kyllä naisten pelejä on paljon kiinnostavampi katsella. Miesten peleistä riittää, kun näkee tuloksen.

  11. Ja jokainen siis löytää mieleisensä sarjan mitä seurata. Jotkut seurailee innoissaan naisten sählyä ja suurin osa miesten pelejä. Kaikki löytävät omansa ja kaikilla hyvä mieli.

  12. …maalivahtipeli on Steelerssin heikoin lenkki, helppoja menee joka matsissa useampia. Vahtokari ainoo, joka siellä jotenkin pärjää ja se kertoo tasosta kaiken.

  13. Kuinkahan moni näistäkin naissalibandyä halveksuvista alfauroista on koskaan käynyt edes sitä seuraamassa? Itselleni maistuu niin miesten kuin naistenkin liigat, molemmissa on taatusti omat hienoutensa.