Miehet

Divarissa erikoinen ryöstöretki – Puskalle 33 torjuntaa, lopputulos 0-9

14.11.
2014
15 Kommenttia
0
Miehet
Arttu Puska torjui perjantaina iltana salibandyssä harvinaisen nollapelin. Arkistokuva: Jari Turunen

Arttu Puska torjui perjantaina iltana salibandyssä harvinaisen nollapelin. Arkistokuva: Jari Turunen

Salibandy miesten Divarissa nähtiin tänään varsin erikoinen tulos, kun Erä Akatemia jätti kotijoukkue SBS wirmon nollille ja haki vierasvoiton lukemin 0-9 (0-3,0-2,0-4). Arttu Puska piti siis maalillaan salibandyssa harvinaisen nollapelin ja venyi peräti 33 laukauksen eteen.

Erä Akatemian Riku Holopainen teki kaksi maalia kotijoukkueen verkkoon. Nousijajoukkueen vire on nousukuntoinen ja se on voittanut kaksi viimeistä peliä maalierossa 23-4. Joukkue on sarjassa viidentenä. SBS Wirmon kausi on ollut vaihteleva ja se on kerännyt ainoastaan kolme voittoa, joka oikeuttaa kymmenenteen sijaan

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kyllästynyt
14/11/2014
Tuomari toiminta olintaas aivan järkyttävää katseltavaa.... Esimerkkinä nyt vaikka erän tyhjiin tekemä maali alkoi tilanteesta jossa wirmo pelaaja laukoi, erän pelaaja meni peitolle ja peitti vedon kädellään josta pudotti sen maahan ja löi kukkupallon tyhjiin ja tuomarit ei regoi mitenkään.
Toinen esimerkki wirmon(47) ensimmäisessä erässä saama jäähy, maalivahti syöksyi palloon aluuen reunalta ulos, täysin oikeoppisesti, wirmolaisen juostessa kohti yrittä parhaansa mukaan väistää eteen syöksynyttä maalivahtia. Hänen osuttua maalivahtiin tahattomasti, jatkaessaan juoksua maalin takaa tuomari vihelsi 2min vaarallisesta pelistä, samalla kun tuomari vihelsi jäähyn tuli vastustajan pelaaja ja tönäisin wirmon(47) käsiä käyttäen maahan täysin tilanteen jälkeen, eikä tuomarit reagoineet taaskaan tähän mitenkään muuten kuin tulemalla hoputtamaan wirmolaista jäähylle...
AMIS
14/11/2014
hei mynämäki! opettele eka yhdys_____sanat ennenku tuut pönde huutelee dumareista!
Kyllästynyt
14/11/2014
Eikä ollut ensimmäinen kerta kuten esimerkiksi sunnuntaina Kuopiossa kun toinen tuomari oli viheltämässä wirmolle vaparia hyödyllä ja toinen tuomari viheltää samassa wirmon kyseiselle pelaajalle jäähyn... Tuomaritkin ovat vain ihmisiä ja sen ymmärrän mutta silti, ei hyvää päivää...
Dii
14/11/2014
Mitä sä "Kyllästynyt" selität?

"erän pelaaja meni peitolle ja peitti vedon kädellään" Tästä ei pidäkkään tuomita mitään.

"wirmolaisen juostessa kohti yrittä parhaansa mukaan väistää eteen syöksynyttä maalivahtia. Hänen osuttua maalivahtiin tahattomasti..." Tästä taas tulee tuomita jotain.

Kuulostaa siltä että oikein meni.
heh
14/11/2014
Dii

”erän pelaaja meni peitolle ja peitti vedon kädellään” Tästä ei pidäkkään tuomita mitään.

hä?
tihi
14/11/2014
0-9...
Kyllästynyt
14/11/2014
En väittänyt ettei maalivahtiin osumisesta olisi kuulunut jäähy viheltää mikä menikin oikein, vaan kun vihellyksen jälkee tullaan ja tönäistään toinen maahan kaksinkäsin ilman minkään laisia seuraamuksia. Että älkääs ny repiköt perseitänne.
mauno
15/11/2014
0-9 oli siis täysin tuomareista kiinni
maalilivahti
15/11/2014
Puska muuten pelasi nollapelin myös viime kaudella kakkosdivarin matsissa kun Erä akatemia haki Hyvinkäältä 0-2 voiton. Ei kautta ilman nollapeliä?
Mynämäen heinäpaali
15/11/2014
Mynämäen mikkihiiri Vahteran heinäpaali 47.. Ei mikään ihme jos kaveri keräilee kamojaan kun pelataan kovaa..
Naama
15/11/2014
Maalikooste?
kalle
16/11/2014
Kädellä pelaamisesta.... ero on ISO pelaataanko pallo käteen vai pelaako palloa kädellä ja mikä on peli asento..... siinä vähän pohdittavaa!
syvä analyysi
16/11/2014
Kylläpä ovat tuomarit viheltäneet todella huonosti, kun peli päättyy 0-9. Ketkä olivat viheltämässä? Oliko erotuomaritarkkailija paikalla? Eikö liiton puolelta kukaan kommentoi millään tavalla?
kalle
16/11/2014
Ainahan se on kuulemma tuomareden vika kun hävitään.... "kun yksi tilanne meni tuomareilta mun mielest väärin nii sikshän me hävittiin tänäänkin" näitä täällä palstoilla vilisee runsaasti. Tuomari kursseja järjestetään joja vuosi.... kannattaisi kokeilla.
Kekki
17/11/2014
Peli ei varmasti ratkennut dumari toimintaan, mutta kun selvä "virhe" tapahtuu ja kaikki hallissa näkevät tilanteen (tuomareita) lukuunottamatta, tottakai se aiheuttaa keskustelua. Mutta se ettei tuomareita saa kyseenalaistaa on sääli, liian usein tulee vastaan pientä egoaan pönkittäviä pikku hitlereitä, joilta ei saa ilman protestointi jäähyä kysyä näkemystä epäselvään tilanteeseen.. Itsekin pelejä puhaltaneena haluan nostaa esiin seuraavat ajatukset jotka peilin edessä sain. Tuomari, olet kentällä isossa vastuussa, kun nioita lajia ja sääntöjä äläkä provosoidu (vaikka jonkin pelaajan naama ärsyttäisikin), ole esimerkki (myönnä myös omat virheesi), joka tyyneydellä ja oikeuden mukaisuudella JOHTAA ottelutapahtumaa. :)
Katsojat ja juttuja kommentoivat, osoitteesta floorball.fi löydät varmasti säännöt, tutustu niihin ennen kuin kommentoit ja mieti mitä tapahtuisi jos tuomareita ei olisi? Useimmiten ottelun kuitenkin voittaa parempi joukkue.. Kannusta omiasi ja nauti tapahtuman tunnelmasta.
Akatemia oli parempi ja taktisesti valmiimpi, ansaitsi voiton. Teki wirmon aseettomaksi ja Puska oli huippuvireessä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.